Koyu Yeşil dışkı ve Halsizlik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Birddirb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Birddirb

iyikus.com Üyesi
8314.webp8282.webp

İyi günler muhabbet kuşuda kabarıklık ve dışkısında problem fark ettim. Kuş tüy dönemineyenş giriyordu ama onun dışında bir rahatsızlığı var gibi, uyuklaması artmaya başladı ama bazen hali toparlanıyor, tam durumu ağırlaşmadan hareket etmek istiyorum, yulaf veriyorum yiyor, bir sefer kusma yaşadı, kuşu da zaten ayrı kafese aldım, dün hafif kabarıklık başlamıştı dikkatimi çeken ama bugün bir nebze daha arttığını hissettim, veterinere gitme şansım gerçekten çok zor onun dışında nasıl bir yol izlersek ben hazırım, yardımcı olursanız sevinirim, iyi günler dilerim..

Çözüm
Merhabalar yaklaşık süreçten 1 ay geçti ve kuş şükür sağlıklı, tedavi isabetli oldu ve bu süreci atlattık, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, Selçuk Bey'e de ilgisi için ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum, veterinere gitsem en fazla süreç bu şekilde tamamlanırdı, trıflucan gerçekten kuşu dünyaya geri döndürdü, hayırlı günler diliyorum..
Destek koruma bağışıklık güçlendirici amaçlı probiyotik+prebiyotik+enzim içeren ürün alın,mümkünse sıvı formda olsun ve multivitamin olmasın içinde.
Kanatlı oil prozim plus öneririm.
Kendi sitesinden veyahut Grpet ürünleri sitesinden temin edebilirsiniz isterseniz.

Geri