Demekki iyi aşılamışım garden mix yemi
O forum garden mix'in g'sini bilmezdi. Varsa yoksa versele laga yemi öneriyorlardı. Şöyle güzel böyle kaliteli vs. vs. Bende aldım denedim tabi. Baktımki yem bayat. Başka yerden bir paket daha aldım. Baktım oda bayat. Ayrıyetten yemde %70 sarı darı var, diğer darılardan çok az koymuşlar ve aspur yulaf falan klasik yem karışımı. Neyse dedim bi dakka bu yemi niye bu kadar övüyorsunuz, yem bayat, içerik zayıf, ayrıyetten darılar çok iri sindirimi zor. Diğer yemlere göre kuşlar daha az özümsüyor, dışkılarda sorunlar oluyor. Sonra tabi garden mix yemin daha güzel olduğunu falan yazdım bol bol. O forumun müdavimleri falan aldı denedi herkeste beğendi, sonrada diğer kişilere önermeye başladılar. Hatta versele lagadan garden mixe geçen çok kişi olmuştu. Velhasıl garden mix'i Garden mix yapan benimdir
Kulaktan duya duya o yem güzel bu yem kötü algısını bırakmak lazım, alıp denemek lazım içeriklerini incelemek lazım. Birde kendilerini okadar inandırmışlarki versela laga yemin güzel olduğuna bazıları kabul bile etmemişti kötü olduğunu
Birde şöyle birşey var, mesela Doğanay benelux, deline nature falan demiş, İyide bu yemleri kaç petshop satıyor? Bırakın petshopu internette bile satan bulamıyorsun. Bir kere alsan ikinciye alamazsın. Petshopların %99'u versele laga, vitakraft, gold vings, quik, jungle, eurogold, bonnie, garden mix, beaks satıyor. Birde böyle bir gerçek var. Bir yem öneriliyorsa buna kaç kişi ulaşabilir, kaç kişi kullanabilir bunu düşünmek lazım. Bende bu seçenekler arasında en kalitelisi, en iyi karışımlısı, en tazesi, en en en hangisi ise o yemleri öneriyorum. Bu saydığım markaların hepsinide aldım, denedim, inceledim. Ve içlerinden sırasıyla garden mix, beaks, bonnie yemlerini öneriyorum. Bu yemler petshopların %99'unda olan yemlerin içlerinde en iyileri olduğu için öneriyorum. Tabiki eksikleri vardır elbet. Ama seçenekler arasında en iyiler bunlar
Mesela ilk mesajımda deli nature yemin ithalatı olduğu zaman, alıp deniyeceğim inceliyeceğim demiştim. Eğer gerçekten içime sinerse bir senelik stok yapıcam. Neden? çünkü piyasada bulunmuyor. Yılda bir kere geliyor bitene kadar satıyorlar işte
Natural yemde keza öyle. Yoksa bunlara kötü demiyorum...