LaviniaANKA
iyikus.com Üyesi
Şuan daldarı.net in yem karışımını kullanıyoruz içeriği gayet güzel taze ve kaliteli ama ben bir kaç tohum daha eklemek istiyorum içeriğinin içine sağlık tohumu aldım ama muhabbetim onu yerken papağanım yemedi ne yazikki içindeki palet yemi de seçiyor bir tek çok az bir şey benim elimden yiyor palet yemi biraz araştırma yaptım versele laga loro parQue yemi karışımı çok iyi ama bize ebat olarak büyük ki seçici bir kuş alırım yemezse diye korkuyorum aynı zamandasuanki yemimizden gayet memnunuz değiştirmek istemiyorum bu yüzden yemimizin içine karışım şeklinde ekleyebilecegim geldi
Kuşum sultan papağanı
Suanki kullandığımız yem daldari.netin yemi
İçeriği
Sarı Darı, Kırmızı Darı,Beyaz Darı,Siyah Darı,Aspur,Kızıl Dal Darı,Soyulmuş Yulaf,Kenevir Tohumu,Siyah Çekirdek ,Çizgili Çekirdek,Aspir Çekirdeği,Sağlık Tohumu,Okaliptüs Tomurcuk ,Susam ,Kişniş Tohumu ,Anason Tohumu ,Papağan Peleti
versele laga prestige ve versele laga loro parque yemlerinin içeriğinden bizim yemimizde olmayanlari eklemek istiyorum
versele laga prestige içinden sectigim tohumlar
Buğday, Yalancı Safran Tohumu, Kanarya Tohumu, Keten Tohumu, Kolza Tohumu,
Çeltikli Pirinç, Soyulmuş Fıstık, Nijer Tohumu
Versele laga loto pargue içinden seçtiğim tohumlar
sivri yulaf, mısır, çeltik,buğday, karabuğday, arpa, fıstık içi, kabak çekirdeği, çam fıstığı,keçiboynuzu, kanarya tohumu, kenevir tohumu, buğday patlağı, cin mısır, patlamış mısır, kuşburnu
bu tohumları nerden ayrı ayrı açılmamış paket şeklinde bulabilirim acaba kendi yem karışımımin içine eklememi mantıklı ve doğru biliyormusunuz acaba birde sağlık tohumu olarak şuan garden mıx platin in sağlık tohumunu kullanıyorum papağanım küçük geldiginden mıdır bilmem sevmedi başka sağlık tohumu öneriniz varmıdır yapmayı düşündüğüm karışıma eklmeye
Kuşum sultan papağanı
Suanki kullandığımız yem daldari.netin yemi
İçeriği
Sarı Darı, Kırmızı Darı,Beyaz Darı,Siyah Darı,Aspur,Kızıl Dal Darı,Soyulmuş Yulaf,Kenevir Tohumu,Siyah Çekirdek ,Çizgili Çekirdek,Aspir Çekirdeği,Sağlık Tohumu,Okaliptüs Tomurcuk ,Susam ,Kişniş Tohumu ,Anason Tohumu ,Papağan Peleti
versele laga prestige ve versele laga loro parque yemlerinin içeriğinden bizim yemimizde olmayanlari eklemek istiyorum
versele laga prestige içinden sectigim tohumlar
Buğday, Yalancı Safran Tohumu, Kanarya Tohumu, Keten Tohumu, Kolza Tohumu,
Çeltikli Pirinç, Soyulmuş Fıstık, Nijer Tohumu
Versele laga loto pargue içinden seçtiğim tohumlar
sivri yulaf, mısır, çeltik,buğday, karabuğday, arpa, fıstık içi, kabak çekirdeği, çam fıstığı,keçiboynuzu, kanarya tohumu, kenevir tohumu, buğday patlağı, cin mısır, patlamış mısır, kuşburnu
bu tohumları nerden ayrı ayrı açılmamış paket şeklinde bulabilirim acaba kendi yem karışımımin içine eklememi mantıklı ve doğru biliyormusunuz acaba birde sağlık tohumu olarak şuan garden mıx platin in sağlık tohumunu kullanıyorum papağanım küçük geldiginden mıdır bilmem sevmedi başka sağlık tohumu öneriniz varmıdır yapmayı düşündüğüm karışıma eklmeye