Tamamdır teşekkür ediyorum deneyelim öyleyseben sana olayi söyle özetleyim kısaca kendi deneyimimden yavrulu bir takıma ilk gün orlux ballı mama koydum mama nın tamamını yemisler üstündeki nijer haric
2. gün versele laga classic mama koydum mamanın %30 unu yemisler
3. gün orlux kurtlu koydum yine mama nın tamamını yemişler üstündeki karides nijerler haric aradaki kalite farkını böyle ölçebilirsiniz
ayrıca size verilen kod ile sadece orlux ballı mamadan alabilirsiniz baska mama eklerseniz kupon gecersiz olur
Genelde yumurta mamaları pareketler için çok gruplanmıyor. "Genel anlamda çoğu hazır yumurta maması uygun olur." Sadece kuşlar mama ayırt ediyor. Hangi mamanın size uygun olduğunu bulmak için bir kaç marka denemek gerekebilir, tabi zamanlaTamamdır teşekkür ediyorum deneyelim öyleyse
Ballı VL muhabbet kuşu yemini bizim sultanlar sevdi, tabi içine yumurta, sebze meyve koyulduğu sürece yiyorlarGenelde yumurta mamaları pareketler için çok gruplanmıyor. "Genel anlamda çoğu hazır yumurta maması uygun olur." Sadece kuşlar mama ayırt ediyor. Hangi mamanın size uygun olduğunu bulmak için bir kaç marka denemek gerekebilir, tabi zamanla
ŞanslısınızBallı VL muhabbet kuşu yemini bizim sultanlar sevdi, tabi içine yumurta, sebze meyve koyulduğu sürece yiyorlar
Bende şaşırdım valla, şuanda yavruda besledikleri için belki ayırt etmiyor olabilirlerŞanslısınız
Evet oda büyük bir etkenBende şaşırdım valla, şuanda yavruda besledikleri için belki ayırt etmiyor olabilirler
Tabi haftada bir defa verebilirsiniz iyide olurMerhaba yavrusu olmayan sultan papağanları da bu mamalardan yemeli midir