Ayyy ne sevimli ya bayıldım hepsine
Ayyy ne sevimli ya bayıldım hepsine
3000 desene sen şuna. Niye uğraştırıyorsun beni? Allahım yarabbim.Muratın ilk belirttiği binli fiyatın iki katı
Üniversitede fotoğrafcılık klübündeydim eğitimim var zaten pro makinada var ama iş güç vs ilgilenemiyorum artık.Rüştü sende var bi yetenek, eğitim alsan bide makine...tamamdır...o cevheri sende görüyorum
Maşallah çok tatlılar Anlaşabiliyorlar mı?
Anlaşıyorlar onda sıkıntı yok. Mubis 1 ay oldu bize alışamadı kokoya alışmaktanMaşallah çok tatlılar Anlaşabiliyorlar mı?
Bende sultan papağanı almayı düşünüyorum fakat evdeki kızlarım nasıl karşılar pek emin olamıyorumAnlaşıyorlar onda sıkıntı yok. Mubis 1 ay oldu bize alışamadı kokoya alışmaktan
Rüştü abi kokonun kafesinin linki var mı? Çok hoşuma gitti.Anlaşıyorlar onda sıkıntı yok. Mubis 1 ay oldu bize alışamadı kokoya alışmaktan
neden yarışmaya katılmıyorsun, beni üzüyorsunÜniversitede fotoğrafcılık klübündeydim eğitimim var zaten pro makinada var ama iş güç vs ilgilenemiyorum artık.
fotoğraflar görünmüyor
Gördüğüm en mantıklı soru olabilir. Gerçekten çok güzel fotoğraflar var Rüştü abi montaj yapamıyorsan da capsle uydurursun.neden yarışmaya katılmıyorsun, beni üzüyorsun
fotoğraflar görünmüyor
Malum durum, benimki de laf. Fark belli oluyor zaten... Bence çok bırakma bu işi... Makine kullanmak vs. Herkes yapabilir. Bakış özel birşeydir ama.Üniversitede fotoğrafcılık klübündeydim eğitimim var zaten pro makinada var ama iş güç vs ilgilenemiyorum artık.
Arada arabesk takılıyoruz ondan olabilir. Yoksa evde kuş mu ejderhamı besliyoruz anlamıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 8714
Oyyy yerim, bu bal niye böyle hüzünlü bakıyor yahu, kuyruğuna nazar boncuğu taktın diye mi, ya da kuyruğu nazar boncuğundan mı, bu nasıl bir açıdır böyle Yerim...
Ekli dosyayı görüntüle 8713
Servis edilen kuşlar, kuyruğuna nazar boncuğu takılan kuşlar...
Forum sakinleri, nereye gidiyoruz böyle
Biraz az oldu Aslında çok güzel ve açılı fotoğraf var ama boyut büyükmüş kabul etmedi. Kesmeyle ugrasamadim. Aslında PC de Kadim ayı yarışmasına katılacak güzel pozlar var ama ne yazıkki fırsatım yokMerhabalar arkadaşlar, birçok konu da burada buluşuyoruz.
.
Merak ettim, eminim sizler de merak ediyorsunuzdur; kuşlarınızın video ya da fotoğraflarını paylaşır mısınız?
Vallaha benimkiylede arabesk takılıyoruz ama daha çok seviniyor.Arada arabesk takılıyoruz ondan olabilir. Yoksa evde kuş mu ejderhamı besliyoruz anlamıyorum.
Çok güzel kareler maşallahBiraz az oldu Aslında çok güzel ve açılı fotoğraf var ama boyut büyükmüş kabul etmedi. Kesmeyle ugrasamadim. Aslında PC de Kadim ayı yarışmasına katılacak güzel pozlar var ama ne yazıkki fırsatım yok
Açıkcası normalde kızabilirdim başkası söylese ama haklı kişilere boynum kıldan ince. Zaten öyle kalmadı orası spatula çubuklarıyla daha güzel yer yapıyorum kurumaya bıraktım...Ekli dosyayı görüntüle 8714
Oyyy yerim, bu bal niye böyle hüzünlü bakıyor yahu, kuyruğuna nazar boncuğu taktın diye mi, ya da kuyruğu nazar boncuğundan mı, bu nasıl bir açıdır böyle Yerim...
Ekli dosyayı görüntüle 8713
Servis edilen kuşlar, kuyruğuna nazar boncuğu takılan kuşlar...
Forum sakinleri, nereye gidiyoruz böyle