betül özver
iyikus.com Üyesi
valla bende çok merak ediyorum inşallah olur çok istiyorum ama bakalımÇok tatlılar maşallah, tüyleri kadar ömürleri olsun=) Yavrularını merak ediyorum...Nasıl birşey olacaklar acaba=)
valla bende çok merak ediyorum inşallah olur çok istiyorum ama bakalımÇok tatlılar maşallah, tüyleri kadar ömürleri olsun=) Yavrularını merak ediyorum...Nasıl birşey olacaklar acaba=)
Maşallah güzel görünüyorlarbunlarda bizimkiler Ekli dosyayı görüntüle 7597
Gerçekten 13 yaşındayım, valla. Ben yaşıma göre çok akıllı bir insanım. Bunun farkındayım zaten. İlkokulda herkes masal okurken ben felsefik kitaplar okuyordum. Şu an herkes 150 sayfa kitap okurken ben 1600 sayfalık kitaplar okuyorum. Benim yaşımdakiler YouTube videolarının yorum kısmına “Allah desem kaç kişi beğenir?” gibi yorumlar yazıyor. Ben o sırada kitap okuyorum, test çözüyorum. Normal çocuklardan çok farklıyım bunu ben biliyorum ve etrafımdaki herkes de söylüyor zaten. İçimde sonsuz bir öğrenme isteği var ve farklılığımın ondan dolayı kaynaklandığını düşünüyorum. Sürekli öğrenmek istiyorum, öğreniyorum da. Kendimi geliştirmeye bakıyorum. Öyle çocukça şeyler yazmıyorum, bir yetişkin gibi yazıyorum ve 13 yaşında olduğumu hiçbir zaman belli etmiyorum. Bu da yeteneğim diyeyim.
teşekkür ederizMaşallah güzel görünüyorlar
Senin kaderinde benim gibi galiba 9 aydır bekliyorum yavruvalla bende çok merak ediyorum inşallah olur çok istiyorum ama bakalım
bunlar daha yeni bakalım ne kadar beklicezSenin kaderinde benim gibi galiba 9 aydır bekliyorum yavru
Kendimi övmek değil aslında, ben kendimin farkındayım. Demek istediğini ve neden bunu söylediğini anladım. Ben kendimi biliyorum, başkalarıyla karşılaştırıyorum o kadar. Yoksa mütevazı bir insanımdır. Öyle kimsenin yüzüne gidip “Ha ha ha, salağa bak, ben çok akıllıyım.” gibi bir şey de demem asla. Ben burada kendi özelliğimi söyledim. Yoksa merak etme, ben öyle kibirli biri değilimdir. Ama insan niteliklerinin farkında olmalı ve “Nitelikli” ile “Niteliksiz” insanı ayırabilmek yeteneğine sahip olmalı diye düşünüyorum. Sonuçta insan kendi yeteneklerinin farkında olmalı ve belirtmelidir gibi bir düşünceye sahip olduğumu söyleyeyim.İndigo çocuk kaan Devletin sahip çıkması lazım bu çocuğa
Şaka bir yana benden sana bir tavsiye, kendini çok övme. Bırak başkaları seni övsünler
Ben kendimi biliyorum, başkalarıyla karşılaştırıyorum o kadar.
Ama insan niteliklerinin farkında olmalı ve “Nitelikli” ile “Niteliksiz” insanı ayırabilmek yeteneğine sahip olmalı diye düşünüyorum.
Bu son cümle benide aştı gerçekten çok akıllısınSonuçta insan kendi yeteneklerinin farkında olmalı ve belirtmelidir gibi bir düşünceye sahip olduğumu söyleyeyim.
Kendimden daha iyi olanlarla yaparım zaten çoğu karşılaştırmamı. Ben günde 80 sayfa kitap okuyorsam başka biri 30 sayfa okuyorsa diğeri 100 sayfa okuyorsa ben kendimi üstün hissetmem. Ben niye 100 sayfa okumuyorum, onun benden farkı nedir derim. Bu konuda şüphen olmasın. Felsefelerimden bir tanesi de “Hep daha iyisi.”dir.Kaancım bu karşılaştırmaları yaparken birazda kendinden daha iyi olanlar ile yap
Yav niye ayrımcılık yapıyorsun insan insandır
Bu son cümle benide aştı gerçekten çok akıllısın
Kendimden daha iyi olanlarla yaparım zaten çoğu karşılaştırmamı. Ben günde 80 sayfa kitap okuyorsam başka biri 30 sayfa okuyorsa diğeri 100 sayfa okuyorsa ben kendimi üstün hissetmem. Ben niye 100 sayfa okumuyorum, onun benden farkı nedir derim. Bu konuda şüphen olmasın. Felsefelerimden bir tanesi de “Hep daha iyisi.”dir.
Ayrımcılığa gelecek olursak, evet ayrımcılık. Nitelikli ve niteliksiz insan olarak bir sınıflandırma var, bu sadece benim söylediğim bir şey değil. Bu zamanda herkes bunu söylüyor.
Son cümleye gelecek olursak estağfurullah. Aşmak falan ne haddime, ben kendi düşüncemi söyledim sadece.
Ümit abimizden emojiler.
Kakaduları mı bilmiyordun daha önceden yoksa emojileri mi yeni keşfettin?bu kuşları yeni keşfettim
Kakaduları mı bilmiyordun daha önceden yoksa emojileri mi yeni keşfettin?
Ne bileyim kakadu emojisi atınca dedim n’oluyor.Emojileri
Ben günde 80 sayfa kitap okuyorsam başka biri 30 sayfa okuyorsa diğeri 100 sayfa okuyorsa ben kendimi üstün hissetmem. Ben niye 100 sayfa okumuyorum, onun benden farkı nedir deri
Çıkıyorum valla, 3 günde bir abimle yürüyoruz. İnsan bir süre dışarı çıkmadı mı evde kuduruyor zaten. Temiz hava lazım.Çık dışarı gez biraz açılırsın