Bazı durumlarda genç yaşta kızışan kuşlar olabiliyor. Sizin kuşunuz da bunlardan bir tanesi. Sorunuza gelirsek, 3 aylık iken kuşlar çiftleşebilir. Fakat eğer kuşlarınızı çiftleştirmek istiyorsanız, bu yaşta çiftleştirmenizi önermiyorum. Çünkü daha çok küçük olduğu için hem kuluçka süresinde çok yorulacak, yumurta verimliliği de az olacaktır. Bu yüzden kuşunuzu bu yaşta çiftleştirmenizi önermiyor, en erken 10-11 aylık iken çiftleştirmenizi öneriyorum.Merhabalar. Dişi kuşum 3 aylık ama ceresi kahverengiye döndü ve çifrleşme hareketleri yapıyor. Bu normalmi?? Bu yaşta çiftleşme durumu olabilirmi kafam yandı![]()
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Tabii bu bilgileri araştırarak öğreniyorum.Anladım teşekkürler. Garip bir dueum. Çok araştırdımnhiçbiryerde bulamadım böyle genç yalta çiftleşirler bilgisine. Siz nasıl bildiniz?![]()
Benim önerim 6-8 aylık arasıdır. Bir yaşında da olabilir. 8 ay tam önerimdir. Hem yeni alınan kuşta alışmış olur. 1 yaşına girince de çiftleşeblirler.Merhabalar. Dişi kuşum 3 aylık ama ceresi kahverengiye döndü ve çifrleşme hareketleri yapıyor. Bu normalmi?? Bu yaşta çiftleşme durumu olabilirmi kafam yandı![]()