Hava alan bir ortamda bakıyorum. Cereyanda kalmıyorlar. Vik vik sesine özellikle dikkat ettim daha duyamadım. Ne gece ne sabah ne akşam.Vik vik ses çıkarıyor mu kuyruk sallama da ve hava alan bir ortamda bakıyorsun kuşlara
Teşekkür ederim. İsterseniz daha az önce çektiğim videosunu atabilirim.Okaliptüs yağı aktardan alıp kaynar bi su hazırla bu suyu sütlaç derinliğinde bi kaba kaynar su koyup 2 damla okaliptüs yağında damlatıp kafesin yakınında bi yere koy eğer sorun üşütme ve çiğerlerinde ise nefeslerini açıp iyi gelecektir daha ağır bi vaka ise veterinere götürmeni tavsiye ederim inşallah sağlığına kavuşur
buyrun attımAt bi bakayım lütfen
Çiftler ama bu kuyruğu atan kuş daha 5 gün önce geldi. Daha anlaşma safhasına gelmediler. Kuşta haliyle benden korkuyor.Çift kuş değil mi bunlar yumurta falan yap değil mi
Çok korkmuştum içimi rahatlattınız saolunGayet sağlıklı kuşunuz düzelir kuyruk sallama korkacak bişey yok
Peki bu çok erken safhada olduğu için vitamin ve probiyotik ile geçebilir mi? Bana böyle söylendi çünkü. Eğer 1-2 hafta içinde geçmezse veterinere git denildi.Solunum yolu sorunları çeşitli maalesef. Bir seviye belirtemem ancak bence de yeni yeni gelişen bir durumu var (eğer kuluçka hazırlığı yapmıyor ise).
Yeni gelen kuşlarda olabiliyor hafif kuyruk atımları. 1-2 hafta içerisinde tüm durgunluğundan kurtulması beklenir genelde evet. Biyotin içerikli Multivitamin desteği ya da röhnfried entrobac verebilirsiniz, yardımcı olacaktır.Peki bu çok erken safhada olduğu için vitamin ve probiyotik ile geçebilir mi? Bana böyle söylendi çünkü. Eğer 1-2 hafta içinde geçmezse veterinere git denildi.
Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi solunum hastalığı olabileceğini düşünmüyorum. Ama her zaman tedbirli olmak lazım.Yeni gelen kuşlarda olabiliyor hafif kuyruk atımları. 1-2 hafta içerisinde tüm durgunluğundan kurtulması beklenir genelde evet. Biyotin içerikli Multivitamin desteği ya da röhnfried entrobac verebilirsiniz, yardımcı olacaktır.
Bu arada kuşu avucuma aldığımda korktuğu için hızlı nefes alıp veriyor. Ve nefes alması biraz sesli oluyor. Ancak bunu sadece avuç içindeyken yapıyor.Yeni gelen kuşlarda olabiliyor hafif kuyruk atımları. 1-2 hafta içerisinde tüm durgunluğundan kurtulması beklenir genelde evet. Biyotin içerikli Multivitamin desteği ya da röhnfried entrobac verebilirsiniz, yardımcı olacaktır.
IMG_20201216_072243 - Hızlı Resim Dışkısı burada.Dışkısı ne durumda? Fotograf atarmısınız, iki kuşun da dışkısı karışmış olsa dahi problem değil, dışkı bu süreçte önemli
AIMG_20201216_072243 - Hızlı Resim Dışkısı burada.