Kuşum çok kızıştı

Atahan Derman

Forum Sakini
Kuşum herşeye yem kusuyor artık zararı olacak diye korkuyorum engel olamıyorum konuştuğu herşeylere yem kusuyor.pekde kusmuyor ağzına çokva getirip geri yutuyor gibi.

Bazen o kadar yem getiriyorki tif tif hapşırıyor yem getirsin sıkıntı yok ama ağzına getiriyor yemleri kusmuyor.

Oyla 0
Hem ben çok evhamlıyım birtane ile zor başa çıkıyorum hemde tek bakınca çok güzel hareketler vs sergiliyor çocuğum gibi görüyorum 8 aylık oldu.

Oyla 0
Hem ben çok evhamlıyım birtane ile zor başa çıkıyorum hemde tek bakınca çok güzel hareketler vs sergiliyor çocuğum gibi görüyorum 8 aylık oldu.
eşleykende yapıyor.

Oyla 0
Jarz kablosuna bile kur yapıyor ?Bizim kuşun türü jumbo yakınım kuşu normal küçük muhabbet kuşu onların kuşu 4 aylık ellerine falan sürtüyor.Bizimki hiç öyle yapmamıştı sonra araştırdım'da bizim kuş türü daha sakin oluyormuş.

Oyla 0
Video çektiğimi anlıyor.Her video çektiğimde aynısını yapıyor.veya ben başımı hafif sallasam yapıyor.?

Oyla 0
Eş almanda bi sakınca yok aynı ilgiyi göstermeye devam edersen o da aynısını yapıyor. Benim 4 taneler 4ü de benimle zaman geçirmeyi çok seviyor. Hatta ilk aldığım diğerleriyle zaman geçirmekten çok benimle zaman geçirmeyi seviyor. Aynı kafeste duracakları için 1 kuşla 2 kuş arasında fark yok bence bakımı zor olmaz.

Oyla 0
Hm ben jumbo sanıyordum türü büyük diye.Teyzem'in 5 kuşu fln var yumurtalar var kuşum 1,5 yaşına fln gelince o da 7 aylık fln olur o zaman alabilirim.

Oyla 0
Bizim kuş sadece yem kusar video'daki gibi birşeye fln sürtünmez galiba türü gereyi baskın değil.

Oyla 0
Hem yem kusuyor ve geri yiyor artık kuşum için zararlı olacak diyorsun, hem yok eşe bakamam yok eş alırsam kuşum takla atmaz.. Aslında kuşun kustuğu yemleri yemesi ve yalnızlık çekmesi çok da önemli değil ne de olsa takla atıyor, çok güzel hareketler yapıyor şuan? (!)
Bu zihniyeti bir an önce bırakıp bir eş al yavrucağa yazıktır.. Yavruları olursa onlarla oynarsın

Oyla 0
Hayır tabiki ! Kendimi yanlış ifade ettim galiba önemli olan kuşun takla atması değil attığınız video vs hepsinden haberim var.Diceksiniz neden ozaman öyle yazdın diye.Açıklamak istemedim evhamlı olduğumu.Saten 1 kuşa kıyamadan bakıyorum 2'incisi gelirse zor bakarım ben sizin gibi uzun zamanda kuş bakan biri değilim.

Oyla 0
Hayır tabiki ! Kendimi yanlış ifade ettim galiba önemli olan kuşun takla atması değil attığınız video vs hepsinden haberim var.Diceksiniz neden ozaman öyle yazdın diye.Açıklamak istemedim evhamlı olduğumu.Saten 1 kuşa kıyamadan bakıyorum 2'incisi gelirse zor bakarım ben sizin gibi uzun zamanda kuş bakan biri değilim.
Aslında 2 kuşa daha kolay bakılıyor.

Tek kuş uyumadı zaman hariç sürekli ilgi istiyor. 12 saat

Bir dişi bir erkek kuşun sadece asli ihtiyaçlarını karşılaman gerekiyor oda haftada en az 2-3 saat ilgilenmeni gerektirir

Oyla 0
Geri