Hayir değilKusmuğu kokulu mu?
Care 4 mixin kursak için olan ilacini sipariş ettim gelene kadar napabilirimKusması yem bayatlığından kaynaklanmıyorsa eğer ilk aşamada kuş kumunu, gaga taşını ve diğer alternatif besinleri çıkartınız. Ardından bulabilirseniz mikostatin temin ediniz. Hafifletmez ise başka bir
Eğer kusmuk kokulu olursa kursak mantarı belirtisidir, kokmadığına göre mantar söz konusu değil. Hangi yem markası kullanıyorsunuz?Hayir değil
Versela laganınkiniEğer kusmuk kokulu olursa kursak mantarı belirtisidir, kokmadığına göre mantar söz konusu değil. Hangi yem markası kullanıyorsunuz?
Bugün 3. Gün oldu. Kuşum 24 saatte 5 yada 6tane dişki yaptı. Yemi yiyor ama az yiyor yediğini kusuyorkaç gündür kusuyor?
Kuşun fazla vakti yok acilen müdahile edilmeli, kusmuğu ise gerekli incelemelerden geçmeli.Bugün 3. Gün oldu. Kuşum 24 saatte 5 yada 6tane dişki yaptı. Yemi yiyor ama az yiyor yediğini kusuyor
Bu hastalığın bir an önce tedavi edilmesi lazım. Lütfen en kısa sürede, acilen bir veterinere götürün.Versela laganınkini
Hocam care 4 birdsin kursak mantari ilacini söyledim. Hocam veterinerler kuşlardan anlamiyir siz daha önce uğur pet veterineri tecrübe ettiniz mi? Bize şu an bir üretici yardim ediyoro yönlendiriyor. Tecrübe ettiyseniz hiç durmam hemen giderim. Dün belki 20 tane veterinerlik aradim bazisi hemen diyor ki kursak mantarıdırgrlin antibiyotik verelim. Bir şey yapti olmak icin yanliş teshisler konuyorKuşun fazla vakti yok acilen müdahile edilmeli, kusmuğu ise gerekli incelemelerden geçmeli.
Dikmendeki Uğur Pet Veteriner Kliniğine gidebilirsiniz. Önceden arayıp randevu almanız şart. Bu şekilde kusmaya devam edemez bilginiz olsun.
Keşke anlayan bir yer bilsem hiç durur muyum 3 gündür perişan oldumBu hastalığın bir an önce tedavi edilmesi lazım. Lütfen en kısa sürede, acilen bir veterinere götürün.
yanlış anlamayın ama geç kalıyorsunuz, bu tür durumlarda saatler bile çok önemlidir. hemen tedaviye başlanması gerekir
yardım istiyorsanız kuşun min 20 saniye videosunu youtube , google fotoğraflar ya da streamable.com a yükleyip burada link paylaşınız
ayrıca kafes tabanindaki dışkıların NET fotosunu da paylaşınız
yanlış anlamayın ama geç kalıyorsunuz, bu tür durumlarda saatler bile çok önemlidir. hemen tedaviye başlanması gerekir
yardım istiyorsanız kuşun min 20 saniye videosunu youtube , google fotoğraflar ya da streamable.com a yükleyip burada link paylaşınız
ayrıca kafes tabanindaki dışkıların NET fotosunu da paylaşınız
Gitmemiş olsam zaten yazmazdım.H
Hocam care 4 birdsin kursak mantari ilacini söyledim. Hocam veterinerler kuşlardan anlamiyir siz daha önce uğur pet veterineri tecrübe ettiniz mi? Bize şu an bir üretici yardim ediyoro yönlendiriyor. Tecrübe ettiyseniz hiç durmam hemen giderim. Dün belki 20 tane veterinerlik aradim bazisi hemen diyor ki kursak mantarıdırgrlin antibiyotik verelim. Bir şey yapti olmak icin yanliş teshisler konuyor
Merhaba bende kuşumu Mehmet Yavuz hocama gösterdim kuşlardan anlıyor ve gayet ilgili bir hekim 1 saat boyunca kuşumla ilgilendi desem yalan olmaz, gerekli tahlilleri yapıyor mantar teşhisi koydu bize de bir de kızımın lipomları varmış gösterdi daha önce gittiğim hekim görememişti bu şişlikleri, antibiyotik vermedi bize siz hangi veterineri aradınız acaba hemen görmeden antibiyotik demiş merak ettim? Uğur pete gidebilirsiniz benceH
Hocam care 4 birdsin kursak mantari ilacini söyledim. Hocam veterinerler kuşlardan anlamiyir siz daha önce uğur pet veterineri tecrübe ettiniz mi? Bize şu an bir üretici yardim ediyoro yönlendiriyor. Tecrübe ettiyseniz hiç durmam hemen giderim. Dün belki 20 tane veterinerlik aradim bazisi hemen diyor ki kursak mantarıdırgrlin antibiyotik verelim. Bir şey yapti olmak icin yanliş teshisler konuyor
Hocam lütfen yardim edin gittiniz kuşunuza doğru teşhis kondu muGitmemiş olsam zaten yazmazdım.
ürün gelene kadar mikostatin temin ediniz. Eczanelerde bulunur. Elle besleme maması yapıp beslemeye çalışınız. En azından 2 günü telafi etmiş olursunuz. Kusma sorununuzla birlikte bir miktar solunum sorunu da var gibi görünüyor. Bunun içinse farklı bir ilaç gerekiyor ancak veteriner kontrolünü aman ihmal etmeyiniz. Care 4 birds gibi ürünlerin ne yazık ki orijinalliği sorgulanacak düzeyde kaçak muadillerini sunuyorlar piyasaya. Dikkatli olmakta yarar var.H