Siz daha kliniği aramadan burada ve aldığınız şeyin gelmesini bekleyerek bosuna zaman kaybediyorsunuz. 4 gündür kuşunuz bu halde sanırım. 4 gün değil tüm gün boyunca kusup bir sey yemediğinizi düşünün ve kuşun durumunu anlayın.Hocam lütfen yardim edin gittiniz kuşunuza doğru teşhis kondu mu
Güvendiğim bir üretici gönderecek hocam kendisi Hollanda dan almişürün gelene kadar mikostatin temin ediniz. Eczanelerde bulunur. Elle besleme maması yapıp beslemeye çalışınız. En azından 2 günü telafi etmiş olursunuz. Kusma sorununuzla birlikte bir miktar solunum sorunu da var gibi görünüyor. Bunun içinse farklı bir ilaç gerekiyor ancak veteriner kontrolünü aman ihmal etmeyiniz. Care 4 birds gibi ürünlerin ne yazık ki orijinalliği sorgulanacak düzeyde kaçak muadillerini sunuyorlar piyasaya. Dikkatli olmakta yarar var.
Evet hocam kuşumun durumunu çok iyi anlıyorum çok da haklisiniz ama çok kötü veteriner tecrübelerim var acaba burada daha iyi anlayan var mı diye çaresizlikten geldimSiz daha kliniği aramadan burada ve aldığınız şeyin gelmesini bekleyerek bosuna zaman kaybediyorsunuz. 4 gündür kuşunuz bu halde sanırım. 4 gün değil tüm gün boyunca kusup bir sey yemediğinizi düşünün ve kuşun durumunu anlayın.
Siz bir de burada önerilen Uğur pet veteriner kliniğini deneyin. Belki de çok memnun kalırsınız. Denemekten başka çareniz yok zaten. Öbür türlü kuşunuz ölecek Allah korusun.Evet hocam kuşumun durumunu çok iyi anlıyorum çok da haklisiniz ama çok kötü veteriner tecrübelerim var acaba burada daha iyi anlayan var mı diye çaresizlikten geldim
Evet aradım yarın gideceğiz inşallahSiz bir de burada önerilen Uğur pet veteriner kliniğini deneyin. Belki de çok memnun kalırsınız. Denemekten başka çareniz yok zaten. Öbür türlü kuşunuz ölecek Allah korusun.
Bugün bi veterinere kursaktan besleme yaptiracağiz. Yarin inşallah işten izin alip götüreceğim en azindan testleri yapilir tam neyi var kursak mı yoksa trikomonas mi ya da başka bir şey mi o bulunur? Antibiyotik verirse kullanmam en azindan neyinin olduğunu tam anlamiyla anlarizEvet aradım yarın gideceğiz inşallah
İnşallah bir an önce iyileşir.Evet aradım yarın gideceğiz inşallah
Uğur pet veterineri daha önce de duymuştum yani genel puanı olumlu diye biliyorum. İnşallah en kısa zamanda iyileşir kuşunuz.Bugün bi veterinere kursaktan besleme yaptiracağiz. Yarin inşallah işten izin alip götüreceğim en azindan testleri yapilir tam neyi var kursak mı yoksa trikomonas mi ya da başka bir şey mi o bulunur? Antibiyotik verirse kullanmam en azindan neyinin olduğunu tam anlamiyla anlariz
Çok teşekkür ederim inşallahİnşallah bir an önce iyileşir.
Uğur pet veterineri daha önce de duymuştum yani genel puanı olumlu diye biliyorum. İnşallah en kısa zamanda iyileşir kuşunuz.
Doğanay hocam mukostarin aldim ne kadar vermem gerekiyorKusması yem bayatlığından kaynaklanmıyorsa eğer ilk aşamada kuş kumunu, gaga taşını ve diğer alternatif besinleri çıkartınız. Ardından bulabilirseniz mikostatin temin ediniz. Hafifletmez ise başka bir ilaç desteği de gerekebilir.
Hocam mukostatini aldim veterinerliğe yarin gidecegiz inşallah kusum cok kusuyor. Mukostatini ne kadar vermem gerekiyorürün gelene kadar mikostatin temin ediniz. Eczanelerde bulunur. Elle besleme maması yapıp beslemeye çalışınız. En azından 2 günü telafi etmiş olursunuz. Kusma sorununuzla birlikte bir miktar solunum sorunu da var gibi görünüyor. Bunun içinse farklı bir ilaç gerekiyor ancak veteriner kontrolünü aman ihmal etmeyiniz. Care 4 birds gibi ürünlerin ne yazık ki orijinalliği sorgulanacak düzeyde kaçak muadillerini sunuyorlar piyasaya. Dikkatli olmakta yarar var.
Yarına kadar ilaç vermeyiniz.Hocam mukostatini aldim veterinerliğe yarin gidecegiz inşallah kusum cok kusuyor. Mukostatini ne kadar vermem gerekiyor
Verdim hocam çok kusuyor veterinerlik 8de kapatti 5e kadar gelin talil yapilacaksa dedi işten izin istedim biraz huysuzlandilar erken çikip götürmen lazim yoksa cumartesiye kalacağim. Patronlar izin konusunda çok sinir bozucular hastalik var kuş diyorum umursamiyorYarına kadar ilaç vermeyiniz.
Tamam hocam gidene kadar 1 ya da 2 kez vereyim dedimAğızdan bir damla ya da yarım suluguna 6,7 damla civarı vermelisiniz.
Gidemedim izin alamadim kusum maşaallah bugün iyi. öğürdü ama kusma olmadı bugün. Veteriner işimiz cumartesine kalacak çünkü test yapilacaği için 5ten önce orada olmam gerekiyormuşGüncel durum ?