Kuşum çok kusuyor yardim edin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Elçin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Elçin

iyikus.com Üyesi
Kuşum ne yese kusuyor. bugün gün boyu kafasi gözleri üst tüyleri sirilsiklam yardim edin dişki yok çünkü ne yese kustu. Acill ne yapabilirim

Hocam lütfen yardim edin gittiniz kuşunuza doğru teşhis kondu mu
Siz daha kliniği aramadan burada ve aldığınız şeyin gelmesini bekleyerek bosuna zaman kaybediyorsunuz. 4 gündür kuşunuz bu halde sanırım. 4 gün değil tüm gün boyunca kusup bir sey yemediğinizi düşünün ve kuşun durumunu anlayın.

ürün gelene kadar mikostatin temin ediniz. Eczanelerde bulunur. Elle besleme maması yapıp beslemeye çalışınız. En azından 2 günü telafi etmiş olursunuz. Kusma sorununuzla birlikte bir miktar solunum sorunu da var gibi görünüyor. Bunun içinse farklı bir ilaç gerekiyor ancak veteriner kontrolünü aman ihmal etmeyiniz. Care 4 birds gibi ürünlerin ne yazık ki orijinalliği sorgulanacak düzeyde kaçak muadillerini sunuyorlar piyasaya. Dikkatli olmakta yarar var.
Güvendiğim bir üretici gönderecek hocam kendisi Hollanda dan almiş

Siz daha kliniği aramadan burada ve aldığınız şeyin gelmesini bekleyerek bosuna zaman kaybediyorsunuz. 4 gündür kuşunuz bu halde sanırım. 4 gün değil tüm gün boyunca kusup bir sey yemediğinizi düşünün ve kuşun durumunu anlayın.
Evet hocam kuşumun durumunu çok iyi anlıyorum çok da haklisiniz ama çok kötü veteriner tecrübelerim var acaba burada daha iyi anlayan var mı diye çaresizlikten geldim

Evet hocam kuşumun durumunu çok iyi anlıyorum çok da haklisiniz ama çok kötü veteriner tecrübelerim var acaba burada daha iyi anlayan var mı diye çaresizlikten geldim
Siz bir de burada önerilen Uğur pet veteriner kliniğini deneyin. Belki de çok memnun kalırsınız. Denemekten başka çareniz yok zaten. Öbür türlü kuşunuz ölecek Allah korusun.

Evet aradım yarın gideceğiz inşallah
Bugün bi veterinere kursaktan besleme yaptiracağiz. Yarin inşallah işten izin alip götüreceğim en azindan testleri yapilir tam neyi var kursak mı yoksa trikomonas mi ya da başka bir şey mi o bulunur? Antibiyotik verirse kullanmam en azindan neyinin olduğunu tam anlamiyla anlariz

Evet aradım yarın gideceğiz inşallah
İnşallah bir an önce iyileşir. 🤲
Bugün bi veterinere kursaktan besleme yaptiracağiz. Yarin inşallah işten izin alip götüreceğim en azindan testleri yapilir tam neyi var kursak mı yoksa trikomonas mi ya da başka bir şey mi o bulunur? Antibiyotik verirse kullanmam en azindan neyinin olduğunu tam anlamiyla anlariz
Uğur pet veterineri daha önce de duymuştum yani genel puanı olumlu diye biliyorum. İnşallah en kısa zamanda iyileşir kuşunuz.

ürün gelene kadar mikostatin temin ediniz. Eczanelerde bulunur. Elle besleme maması yapıp beslemeye çalışınız. En azından 2 günü telafi etmiş olursunuz. Kusma sorununuzla birlikte bir miktar solunum sorunu da var gibi görünüyor. Bunun içinse farklı bir ilaç gerekiyor ancak veteriner kontrolünü aman ihmal etmeyiniz. Care 4 birds gibi ürünlerin ne yazık ki orijinalliği sorgulanacak düzeyde kaçak muadillerini sunuyorlar piyasaya. Dikkatli olmakta yarar var.
Hocam mukostatini aldim veterinerliğe yarin gidecegiz inşallah kusum cok kusuyor. Mukostatini ne kadar vermem gerekiyor

Yarına kadar ilaç vermeyiniz.
Verdim hocam çok kusuyor veterinerlik 8de kapatti 5e kadar gelin talil yapilacaksa dedi işten izin istedim biraz huysuzlandilar erken çikip götürmen lazim yoksa cumartesiye kalacağim. Patronlar izin konusunda çok sinir bozucular hastalik var kuş diyorum umursamiyor

Geri