Kuşum devrilecek kadar başını çeviriyor sürekli

erkut.ozurer

iyikus.com Üyesi
dün gece Eve geldiğimde karanlıkta kafesinden kaçmış yerde bu hareketi sürekli yaparken buldum üfleyerek vs engel olmaya çalışıyoruz kafesine koyduk böyle hareketler yapıyor ne oluyor ?

tüneğinde bile duramıyor buradaki veterinerler bakmıyor lütfen yardım edin

Ya kıyamam. Daha çok yavru ancak salmonella problemi var gibi görünüyor. Kapsamlı araştırmanızı ve gecikmeden tedaviye başlamanızı öneririm.

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz
Bu kuş bu duruma nasıl geldi gerçekten merak ettim acil bir kanatlı uzmana goturulmeli
Dışkı da hiç normal değil gibi temiz peçete üzerinde olacak şekilde paylaşırsanız sevinirim

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz
Bu kuş bu duruma nasıl geldi gerçekten merak ettim acil bir kanatlı uzmana goturulmeli
Dışkı da hiç normal değil gibi temiz peçete üzerinde olacak şekilde paylaşırsanız sevinirim
durmuyor yerinde temiz bir peçeteye yaptıramıyorum ya çok tatlı çok uslu bir kuştu 2 haftadır bizle dün gece aniden böyle olmaya başladı

Kafes tabanına peçete koyun yaptığı dışkıyi atın buraya
Ben senirsel olduğunu düşünüyorum muhtemelen dün karanlıkta bir yere çarptı ve sinir sistemine hasar verdi
Boynuna darbe almış ta olabilir

diğer başlıktaki yazınızı sildim buradan devam ediniz lütfen
sizin diğer başlıklarda öneriniz olarak verdiğiniz augmentin 1000mg tableti ezip toz yapın, tam dolu suluğa 2 pirinç tanesi kadar ekleyip 5-10 dk karıştırın , ilaçlı suyu 12 saatte 1 tazeleyin, market/damacana suyu kullanın şeklindeki önerinize başlamaı düşünüyorum

bu konuyu baştan sona okudum maalesef cevap vermek için yetkim yok ama sonuç olarak ne oldu ne yapmalıyım şu an anlayamadım sanki arkadaşın Bactrim şurup ile daha fazla olumlu sonuç aldığını gördüm anlayamıyorum ne yapmam lazım

Hayır bulaşmaz.. Arkadaşların dediği gibi sallabaş problemi muhtemelen... Bu arada parastop tarzı ilaçlar sahte olabiliyor riske girmeyin...
Riske girmeyip ne yapacağım inanın bilmiyorum şu an cumartesi gecesi başladığı için veterinere gidemedim ki gitsemde ilçede yaşadığımdan bir şey anlayacağını düşünmüyorum :( elim kolum bağlı oturacağıma güvercin yetiştiricisi olan dostlarımdan bu bilgileri aldım parastop önerdiler yarın ilk veterinere sonrasında güvercin vs yetiştiren petshoplara gideceğim, yani bu kadar sevdiğiniz kuşunuzun bu halini elden bir şey gelmeden izlemek çok kötü ne yem yiyebiliyoe ne su içebiliyor ağzına suyu biz akıtıyoruz suyu hissedince nasıl içtiğini görünce ağlayasım geliyor çok kötü

Geri