Kuşum devrilecek kadar başını çeviriyor sürekli

erkut.ozurer

iyikus.com Üyesi
dün gece Eve geldiğimde karanlıkta kafesinden kaçmış yerde bu hareketi sürekli yaparken buldum üfleyerek vs engel olmaya çalışıyoruz kafesine koyduk böyle hareketler yapıyor ne oluyor ?

tüneğinde bile duramıyor buradaki veterinerler bakmıyor lütfen yardım edin

592E532F-9362-4262-94B2-15E94285DB96.jpeg
O zaman bu ilaç bu ise bu ilaca dönüyorum yarın yazdırıp alacağım yazmazsa eğer eczaneden direkt alırım artık , şu an hali biraz daha iyi başını döndürmeye azalttı sabit yada eğik tutuyor genelde hafiften ötmeye başladı tünekte durabilmeye de başladı

Ben Amasyada yaşıyorum yine de gönderebilir miyim bi araştırayım
Gönderebilirsiniz. Ben İstanbuldan Ankara’ya gönderdim. Hastanelerde ya da medikalcilerde satılan tahlil kaplarından alıp dışkıları eliniz değmeyecek şekilde toplayıp içine koyacaksınız. Sonra strafor kutu edinip onun içine soğuk tutması için buzdolabında kullandığımız şeylerden (buz aküsü) koyup yanına da tahlil kabını koyup kargoyla göndereceksiniz.

Son düzenleme:
Gönderebilirsiniz. Ben İstanbuldan Ankara’ya gönderdim. Hastanelerde ya da medikalcilerde satılan tahlil kaplarından alıp dışkıları eliniz değmeyecek şekilde toplayıp içine koyacaksınız. Sonra strafor kutu edinip onun içine soğuk tutması için buzdolabında kullandığımız şeylerden (buz aküsü) koyup yanına da tahlil kabını koyup kargoyla göndereceksiniz.
Araştıracağım onu teşekkürler
Şu an ki hali şimdi çektim videoyu

Çok üzüldüm, başınız sağ olsun. 😔 konuyu okuyabilecek, aynı durumu yaşayan arkadaşlar için sormak istedim; tedaviyi nasıl devam ettiriyordunuz

Geri