Kuşum garip hareket yapiyor

yigittttt

iyikus.com Üyesi
Merhaba 7 yaşında bir muhabbet kuşum var 4 5 gündür tüyde ve halsiz dışarı cikardigimda çıkmayı istiyor ama kafeste halsiz ve kabarıyor çok sık hapsirmiyor ama bı hapsirmaya başladığında 4 5 kez arka arkaya hapsiriyor ve böyle bir hareket yapiyor videosunu yükleyeceğim şimdi ilk defa böyle hareket yaptığını gördüm 4 5 gündür yapıyor sizce normalmi?

Ekli dosyalar

Video bende gözükmüyor donuyor.dışkı resmini de ekler misiniz?
Videoyu açmaya çalışacağım🌸

Merhaba 7 yaşında bir muhabbet kuşum var 4 5 gündür tüyde ve halsiz dışarı cikardigimda çıkmayı istiyor ama kafeste halsiz ve kabarıyor çok sık hapsirmiyor ama bı hapsirmaya başladığında 4 5 kez arka arkaya hapsiriyor ve böyle bir hareket yapiyor videosunu yükleyeceğim şimdi ilk defa böyle hareket yaptığını gördüm 4 5 gündür yapıyor sizce normalmi?
Sağlıklı görünmüyor. Kuşun güncel dışkılarını paylaşın flaşsız net çekim olsun. Kuyruk sekmesi,göz burun akıntısı,kusma,iştah kaybı var mı?
Hızlı olup sorulara da cevap verirseniz kuş lehine iyi olur.

Kusura bakmayın bildirim düşmemiş kusta saydıklarınizdan sadece kuyruk sekmesi var iştahı gayet yerinde dün mama hazirlayip verdim gayet güzel yedi ayrıca yeminide yiyor. Bugün çok daha iyi eskisine göre

Ekli dosyalar

Kuşun güncel videosunu ve dışkısının resmini ekleyin kontrol edelim. Ve kuşta gözlemlediğiniz bütün hastalık belirtilerini yazın..

Kuşun güncel videosunu ve dışkısının resmini ekleyin kontrol edelim. Ve kuşta gözlemlediğiniz bütün hastalık belirtilerini yazın..

Dediğiniz siteye yükleyemedim başka biryere attım kusta gorulen belirtiler: hapsurugu vardı önceden ama daha azaldı nerdeyse hiç hapsirmiyor öksürüğü var nadiren kusma hareketi yapıyor ama kusmuyor iştahı gayet yerinde kuyruğu sekiyor halsiz kafesinde kabarık şekilde duruyor arada neselenip çıkıyor dışarı video_20250501_220124.mp4 - Video - Resim - Dosya Yükle - UPVI

Dışkısı bu şekilde

Ekli dosyalar

Geri