kuşum halsiz ishal gibi yardım edin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan irmelik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

irmelik

iyikus.com Üyesi
birkaç tane sulu kaka yaptı sadece su uyukluyor ve halsiz ne yapmalıyım ishal mi olmuş?

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    1.5 MB · Görüntüleme: 14
  • image.jpg
    image.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 13
  • image.jpg
    image.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 13
Birkaç dışkı görseli eklerseniz daha kolay çözüm bulunabilir. Cereyanda kalma ya da farklı bir gıda tüketme durumundan olmuş olabilir
dışkısı böyle kendiside hala bu şekilde uyukluyor farklı bir şey yemedi yemi de hep aynı birkaç saat önce gayet iyi ve hareketliydi bir anda böyle oldu biraz haşlanmış patates verdim ve su içti

Ekli dosyalar

• 3086BDF2-D0CB-4965-9B56-6F4080B6406D.jpeg
    3086BDF2-D0CB-4965-9B56-6F4080B6406D.jpeg
    1.6 MB · Görüntüleme: 21
  • 034D35C0-638A-462A-BDF9-3988422E8565.jpeg
    034D35C0-638A-462A-BDF9-3988422E8565.jpeg
    1.5 MB · Görüntüleme: 15
Kuşunuz yem yiyormu? Aç kalmış gibi ve üşütmüş olabilir.. Evde elektrolitli su hazırlayıp içirin biraz.. Her ihtimale karşı enrofloksasin etken maddeli bir antibiyotik temin edin..

İzmır'de yaşıyorsunuz ne güzel yarın hızlıca buraya gitmenizi tavsiye ederim.
kusveterineri
Alternatif olarak yine İzmir'de bulunan hekim veteriner kliniğini tavsiye edebilirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
kuş veteriner kliniğini sosyal ortamlarda takip ediyordum dün biraktım. hem beslenme hem enfeksiyonlar konusunda yanlış bilgiler yazıyor. forum ortaminda kanatlı uzmanı bir veterineri ilk kez eleştiriyorum, umarım son olur

Kuşunuz yem yiyormu? Aç kalmış gibi ve üşütmüş olabilir.. Evde elektrolitli su hazırlayıp içirin biraz.. Her ihtimale karşı enrofloksasin etken maddeli bir antibiyotik temin edin..
yem yedi çok az da su içti şuan konuşuyor ve hareketli ama yinede 1-2 saat halsizliği beni korkuttu elektrolitli su dediğiniz ne tam olarak
ayrıca dışkısı şuan böyle

Ekli dosyalar

• D4E98CDF-F1B9-4870-8847-00B7CFF6F674.jpeg
    D4E98CDF-F1B9-4870-8847-00B7CFF6F674.jpeg
    1.5 MB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
kuş veteriner kliniğini sosyal ortamlarda takip ediyordum dün biraktım. hem beslenme hem enfeksiyonlar konusunda yanlış bilgiler yazıyor. forum ortaminda kanatlı uzmanı bir veterineri ilk kez eleştiriyorum, umarım son olur
özelden ya da veteran kategorisine konuyla alakalı görseller ekleyebilir misin müsait olduğunda @neanderthalensis . Neler gözüne takıldı merak ettim.
Elektrolit

özelden ya da veteran kategorisine konuyla alakalı görseller ekleyebilir misin müsait olduğunda @neanderthalensis . Neler gözüne takıldı merak ettim.
Elektrolit
sizce sadece bu su karışımı yeterli mi yoksa bir ilaç kullanmalı mıyım avidiare gibi bu karışımdaki malzemelerden üzüm şekerini nerden bulabilirim dışkılar bu şekilde endişe etmem gereken bir durum var mı kuşumu kaybetmek istemiyorum

Ekli dosyalar

• 5BC2BDF1-F027-4D3B-9B87-86A55FF847DC.jpeg
    5BC2BDF1-F027-4D3B-9B87-86A55FF847DC.jpeg
    1.4 MB · Görüntüleme: 8
  • image.jpg
    image.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:
Elektrolit
sizce sadece bu su karışımı yeterli mi yoksa bir ilaç kullanmalı mıyım avidiare gibi
kuş ve dışkılar kaç gündür böyle?
dün saat 4de böyle oldu bir anda değişti uyuklamaya başladı dışkaları normaldi dün attığım saatlerde değişti

Ekli dosyalar

• 95A44C04-C8D8-4B4D-A096-7E98DC9E037E.jpeg
    95A44C04-C8D8-4B4D-A096-7E98DC9E037E.jpeg
    1.4 MB · Görüntüleme: 7
dışkı ve kuş iyi görünmüyor ancak enfeksiyon haricinde geçici bir durum da olabilir tabi ki

kuşun videosunu youtube ya da streamable.com üzerinden paylaşırsanız iyi olur

Ekli dosyayı görüntüle 22928
kuş böyle şuan hareketli ve konuşuyor dediğiniz antibiyotiği alıp kullanayım mı

Hareketliyse bir iki gün daha takip edin geçici bir durum olabilir. Eğer dışkılar düzelmezse ilacı kullanırsınız..

Bu arada elinizde bazı ilaçların mutlaka bulunması lazım. İllaki kullanmanız gerekmiyor...

Hareketliyse bir iki gün daha takip edin geçici bir durum olabilir. Eğer dışkılar düzelmezse ilacı kullanırsınız..

Bu arada elinizde bazı ilaçların mutlaka bulunması lazım. İllaki kullanmanız gerekmiyor...

teşekkür ederim şuan konuşuyor ve eskisi gibi baya hareketli suyuna isadur kattım ve yumurta maması yedirdim yemleri de yiyor fakat dışkılar böyle

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    1.5 MB · Görüntüleme: 4
Geri