Birkaç dışkı görseli eklerseniz daha kolay çözüm bulunabilir. Cereyanda kalma ya da farklı bir gıda tüketme durumundan olmuş olabilirbirkaç tane sulu kaka yaptı sadece su uyukluyor ve halsiz ne yapmalıyım ishal mi olmuş?
dışkısı böyle kendiside hala bu şekilde uyukluyor farklı bir şey yemedi yemi de hep aynı birkaç saat önce gayet iyi ve hareketliydi bir anda böyle oldu biraz haşlanmış patates verdim ve su içtiBirkaç dışkı görseli eklerseniz daha kolay çözüm bulunabilir. Cereyanda kalma ya da farklı bir gıda tüketme durumundan olmuş olabilir
yem yedi çok az da su içti şuan konuşuyor ve hareketli ama yinede 1-2 saat halsizliği beni korkuttu elektrolitli su dediğiniz ne tam olarakKuşunuz yem yiyormu? Aç kalmış gibi ve üşütmüş olabilir.. Evde elektrolitli su hazırlayıp içirin biraz.. Her ihtimale karşı enrofloksasin etken maddeli bir antibiyotik temin edin..
özelden ya da veteran kategorisine konuyla alakalı görseller ekleyebilir misin müsait olduğunda @neanderthalensis . Neler gözüne takıldı merak ettim.kuş veteriner kliniğini sosyal ortamlarda takip ediyordum dün biraktım. hem beslenme hem enfeksiyonlar konusunda yanlış bilgiler yazıyor. forum ortaminda kanatlı uzmanı bir veterineri ilk kez eleştiriyorum, umarım son olur
sizce sadece bu su karışımı yeterli mi yoksa bir ilaç kullanmalı mıyım avidiare gibi bu karışımdaki malzemelerden üzüm şekerini nerden bulabilirim dışkılar bu şekilde endişe etmem gereken bir durum var mı kuşumu kaybetmek istemiyorumözelden ya da veteran kategorisine konuyla alakalı görseller ekleyebilir misin müsait olduğunda @neanderthalensis . Neler gözüne takıldı merak ettim.
Elektrolit
Kafes Kuşlarında İshale Karşı Elektrolit
Kuşlarda "ELEKTROLİT" kullanımı: Sıcak havalarda, su ve mineral kaybeden kuşlarda, ishal olan kuşlarda elektrolit kullanmak şattır. Kuşum ishal oldu diye hemen ilaçlara sarılmayın ! Evde 4 ana malzeme ile elektrolit hazırlayıp ishal kuşunuza verdiğiniz taktirde aynı gün ishali geçecektir...iyikus.com
sizce sadece bu su karışımı yeterli mi yoksa bir ilaç kullanmalı mıyım avidiare gibiözelden ya da veteran kategorisine konuyla alakalı görseller ekleyebilir misin müsait olduğunda @neanderthalensis . Neler gözüne takıldı merak ettim.
Elektrolit
Kafes Kuşlarında İshale Karşı Elektrolit
Kuşlarda "ELEKTROLİT" kullanımı: Sıcak havalarda, su ve mineral kaybeden kuşlarda, ishal olan kuşlarda elektrolit kullanmak şattır. Kuşum ishal oldu diye hemen ilaçlara sarılmayın ! Evde 4 ana malzeme ile elektrolit hazırlayıp ishal kuşunuza verdiğiniz taktirde aynı gün ishali geçecektir...iyikus.com
dün saat 4de böyle oldu bir anda değişti uyuklamaya başladı dışkaları normaldi dün attığım saatlerde değiştikuş ve dışkılar kaç gündür böyle?
Kuşunuz yem yiyormu? Aç kalmış gibi ve üşütmüş olabilir.. Evde elektrolitli su hazırlayıp içirin biraz.. Her ihtimale karşı enrofloksasin etken maddeli bir antibiyotik temin edin..
kullanıyım mı şuanasağıdaki antibiyotiği temin edin evde bulunsun. her an kullanımı gerekebilir
Ekli dosyayı görüntüle 22928
kuş böyle şuan hareketli ve konuşuyor dediğiniz antibiyotiği alıp kullanayım mı
teşekkür ederim şuan konuşuyor ve eskisi gibi baya hareketli suyuna isadur kattım ve yumurta maması yedirdim yemleri de yiyor fakat dışkılar böyleHareketliyse bir iki gün daha takip edin geçici bir durum olabilir. Eğer dışkılar düzelmezse ilacı kullanırsınız..
Bu arada elinizde bazı ilaçların mutlaka bulunması lazım. İllaki kullanmanız gerekmiyor...
Acil durumlar için Kurtarıcı İlaçlar | Bu ilaçlar mutlaka Ecza dolabınızda bulunsun!
En az bir tane iç parazit ilacı; Koksidiyoz için aşağıdakilerden en az bir tanesi; Bakteriyel enfeksiyonlar için bir adet enrofloksasin içeren ilaç; Solunum yolu enfeksiyonları için en az bir tane doksisiklin etken maddeli ilaç; Mantar hastalıkları içinde bir adet mantar ilacı...iyikus.com
teşekkür ederim şuan konuşuyor ve eskisi gibi baya hareketli suyuna isadur kattım ve yumurta maması yedirdim yemleri de yiyor fakat dışkılar böyle
peki teşekkür ederimDışkıları daha iyi takip edin şimdilik..