Kuşumun keyfi yerinde yemini dal darısınıda yiyorkuş nasil oldu?
mamanın içeriğinde nasıl hocam yumurta ve havuç rendeleyip versembiraz toparladıktan sonra iç parazit uygulaması yapmanızda yarar var. İyi beslenmediği için olsa gerek aşırı safralı dışkı yapıyor gibi görünüyor. Mama verebilirsiniz sorun olmaz
Suyuna sirke koysam faydası olur mu?İkisini ayrı ayrı vwrin karıştırmanız şart değil. Aynıı anda değil farklı saatlerde verin.
Kuşumun keyfi yerinde yemini dal darısınıda yiyor
mamanın içeriğinde nasıl hocam yumurta ve havuç rendeleyip versem
Çok teşekkür ediyorum ilginiz için elma sirkesi suyuna koysam önerir misiniz asitli olduğu için zararlı diyorlarMerhabalar. Kuşunuz çok tatlı maşallah
Öncelikli önerim; kuşunuzun sağlığı için tüneklerinizi tahta tüneklerle değiştirmeniz olacaktır![]()
Aşağı da çeşitli mama tarifleri bulunmaktadır, incelemeniz yararınıza olacaktır. Bebe bisküvisi önerilmemektedir ayrıca.
Kuşlarınız için Yumurta maması hazırlanışı
Kuşlarınız için Yumurta maması hazırlanışı Başlamadan Önce… Yumurta maması kuşların yem haricinde yiyebileceği ve gerekli ihtiyaçlarının bir kısmını karşıladığı ikincil bir üründür. Bu nedenle haftada 1 kez verilmesi tavsiye edilir. Haşlanmış yumurtaları küçük kuşlarımızı beslerken...iyikus.com
Muhabbet Kuşları - Kuşlarınız için Püre Tarifi
Kuşlarınız için Püre Tarifi Kuşlarımızın sağlığı için mamalar, vitaminler ve daha fazlasını belirli periyotlarla veriyoruz. Satın aldığımız vitamin takviyeleri yerine ev ortamında, kuşlarınızın daha çok severek yiyeceği şekilde sunmak hem daha sağlıklı hemde onlar için keyif verici olacaktır...iyikus.com
Muhabbet Kuşları - Kuşlarınız için En Basit Yumurtalı Mama Tarifi
Kuşlarınız için En Basit Yumurtalı Mama Tarifi Muhabbet kuşlarınıza alternatif besinler sunmak zorundasınız. Bunlardan en önemlisi yumurta mamalarıdır. Bu konuda sizlere basit bir yumurta maması tarifi vereceğim. Malzemeler: yarım havuç, 1 adet haşlanmış yumurta, yarım dilim etimek. Tuzsuz...iyikus.com
Kanaryalar - Yumurtasız Mama Tarifi
Yumurtasız Mama Tarifi İhtiyaç duyacağımız Malzemeler; 1 Ölçek Rusk (1 Ölçeğimiz Kuş Sayısına Göre Değişir) 1 Ölçek Su (Katılan Rusk kadar gereklidir.) Pet Shoplardan temin ettiğimiz kuş mamasından 3 ölçek 15 Gr. Breedmax 20 Gr. Kadar Yumurta Akı Tozu Bir miktar Nijer tohumu İlave olarak...iyikus.com
Sirke faydalıdır ama yerinde ve gerekli olunca bilinçli şekilde kullanılmalıdır. Ne için sirke koyacaksınız ki?Çok teşekkür ediyorum ilginiz için elma sirkesi suyuna koysam önerir misiniz asitli olduğu için zararlı diyorlar
Dal darı vermenizi önermem. Karbonhidrat değeri yüksek bir gıdadır. Kilo alımına sebep olabilir. Kuşunuz 45 gram ve üzeri ise dal darı vermeyin.Kuşumun keyfi yerinde yemini dal darısınıda yiyor
mamanın içeriğinde nasıl hocam yumurta ve havuç rendeleyip versem
Kuşum henüz 4 aylık yavru dal darısı yiyor yemini yeterli yer ekstra tüy kapsülleri çıkıyor yulaf tohumu veriyorum. Uyumadan önce bakıyorum kursağı dolu tane tane yemler geliyor elime sabah uyanınca bakıyorum kursağı boş ayrıca titremesi var arada suyuna multivitamin koyuyorum hemen temin etmem amaçlıyla bulunduğum ildeki veterinerden probiyotik ve karaciğer koruyucusu varsa almamı önerir misinizDal darı vermenizi önermem. Karbonhidrat değeri yüksek bir gıdadır. Kilo alımına sebep olabilir. Kuşunuz 45 gram ve üzeri ise dal darı vermeyin.
Haşlanmış yumurta konusuna gelirsek abartmayın verirken. Ve de tüketim süresi 2 saattir. Fazla bekletmeyin. Kabuğu soyulmayan haşlanmış yumurta ise buzdolabında birkaç gün bekleyebilir.
Havuç yiyorsa rendeleyebilirsiniz ama yumurtayı sulandırabilir.
Hapşırırken burnundan su fışkırıyor özellikle kafa tütlerini kaşıdıktan sonraKuşum henüz 4 aylık yavru dal darısı yiyor yemini yeterli yer ekstra tüy kapsülleri çıkıyor yulaf tohumu veriyorum. Uyumadan önce bakıyorum kursağı dolu tane tane yemler geliyor elime sabah uyanınca bakıyorum kursağı boş ayrıca titremesi var arada suyuna multivitamin koyuyorum hemen temin etmem amaçlıyla bulunduğum ildeki veterinerden probiyotik ve karaciğer koruyucusu varsa almamı önerir misiniz
Yumurta haşladım verdim bizimle beraber yedi ama dışkısı çok canımı sıkıyor çok üzülüyorumDal darı vermenizi önermem. Karbonhidrat değeri yüksek bir gıdadır. Kilo alımına sebep olabilir. Kuşunuz 45 gram ve üzeri ise dal darı vermeyin.
Haşlanmış yumurta konusuna gelirsek abartmayın verirken. Ve de tüketim süresi 2 saattir. Fazla bekletmeyin. Kabuğu soyulmayan haşlanmış yumurta ise buzdolabında birkaç gün bekleyebilir.
Havuç yiyorsa rendeleyebilirsiniz ama yumurtayı sulandırabilir.