Kuşum halsiz uyuyor

mavişimmm

iyikus.com Üyesi
Merhabalar geçen gün bozuk yemden dolayı kusmuştu sulu ishali vardı düzeldi ama şimdi kapsül tüyleri çıkıyor tüy döküyor bugün böyle biraz halsiz tüyde olduğu için mi suyuna multivitamin koydum probiyotiki yarın sipariş edeceğim yumurta havuçla mama yapsam zararı olur mu?IMG_5726.jpegIMG_5727.jpeg

biraz toparladıktan sonra iç parazit uygulaması yapmanızda yarar var. İyi beslenmediği için olsa gerek aşırı safralı dışkı yapıyor gibi görünüyor. Mama verebilirsiniz sorun olmaz

Kuşumun keyfi yerinde yemini dal darısınıda yiyor

mamanın içeriğinde nasıl hocam yumurta ve havuç rendeleyip versem

Çok teşekkür ediyorum ilginiz için elma sirkesi suyuna koysam önerir misiniz asitli olduğu için zararlı diyorlar

Çok teşekkür ediyorum ilginiz için elma sirkesi suyuna koysam önerir misiniz asitli olduğu için zararlı diyorlar
Sirke faydalıdır ama yerinde ve gerekli olunca bilinçli şekilde kullanılmalıdır. Ne için sirke koyacaksınız ki?
Probiyotik kullanmanız yeterli olur. Enzim içerikli kaliteli probiyotik alın. Kanatlı oil markasının prozim probiyotiğini alabilirsiniz, kendi sitesinden temin edebilirsiniz. Haftada 3 kez kullanın. 25 ml suya 3 damla.

Kuşumun keyfi yerinde yemini dal darısınıda yiyor

mamanın içeriğinde nasıl hocam yumurta ve havuç rendeleyip versem
Dal darı vermenizi önermem. Karbonhidrat değeri yüksek bir gıdadır. Kilo alımına sebep olabilir. Kuşunuz 45 gram ve üzeri ise dal darı vermeyin.

Haşlanmış yumurta konusuna gelirsek abartmayın verirken. Ve de tüketim süresi 2 saattir. Fazla bekletmeyin. Kabuğu soyulmayan haşlanmış yumurta ise buzdolabında birkaç gün bekleyebilir.
Havuç yiyorsa rendeleyebilirsiniz ama yumurtayı sulandırabilir.

Ayrıca karaciğer koruyucu almanızı öneririm. İdrar lekeli olmamalı,su renginde olmalı.
Powermax markasının Powerchol ürününü almanızı öneririm. Haftada 2 kez verin düzenli. 25 ml suya 5 damla katılır.
Suluk ise her gün duru su ile temizlenmeli ve içindeki su günlük tazelenmelidir. İçme suyu kullanılmalıdır.

Dal darı vermenizi önermem. Karbonhidrat değeri yüksek bir gıdadır. Kilo alımına sebep olabilir. Kuşunuz 45 gram ve üzeri ise dal darı vermeyin.

Haşlanmış yumurta konusuna gelirsek abartmayın verirken. Ve de tüketim süresi 2 saattir. Fazla bekletmeyin. Kabuğu soyulmayan haşlanmış yumurta ise buzdolabında birkaç gün bekleyebilir.
Kuşum henüz 4 aylık yavru dal darısı yiyor yemini yeterli yer ekstra tüy kapsülleri çıkıyor yulaf tohumu veriyorum. Uyumadan önce bakıyorum kursağı dolu tane tane yemler geliyor elime sabah uyanınca bakıyorum kursağı boş ayrıca titremesi var arada suyuna multivitamin koyuyorum hemen temin etmem amaçlıyla bulunduğum ildeki veterinerden probiyotik ve karaciğer koruyucusu varsa almamı önerir misiniz

Kuşum henüz 4 aylık yavru dal darısı yiyor yemini yeterli yer ekstra tüy kapsülleri çıkıyor yulaf tohumu veriyorum. Uyumadan önce bakıyorum kursağı dolu tane tane yemler geliyor elime sabah uyanınca bakıyorum kursağı boş ayrıca titremesi var arada suyuna multivitamin koyuyorum hemen temin etmem amaçlıyla bulunduğum ildeki veterinerden probiyotik ve karaciğer koruyucusu varsa almamı önerir misiniz
Hapşırırken burnundan su fışkırıyor özellikle kafa tütlerini kaşıdıktan sonra

Yumurta haşladım verdim bizimle beraber yedi ama dışkısı çok canımı sıkıyor çok üzülüyorum

Ekli dosyalar

• IMG_5770.jpeg
    IMG_5770.jpeg
    191.6 KB · Görüntüleme: 15
Geri