Büyük ihtimalle çiftleşmek istiyor. Yanına erkek bir kuş almanızı tavsiye ederim yoksa stres vb. yaşanabilirKuşuma biraz laf atınca ve öpücük verdiğimde sürekli böyle yapıyor bu ne demek oluyor
Anladım teşekkürlero bölgesi biraz şişmiş. Yumurta oluşturuyor olabilir
Peki salmalı mıyım bu haldeykenYumurtasi var muhtemelen
Merhabalar bugün kuşuma baktım ve yuvalıkta bir adet yumurta varHayir salinmamalidir ?
Gece salmıştım en fazla 15 dakika durdu kendisi girdi bir daha salmadımHayir salinmamalidir ?
Tamam çok teşekkür ederim?Bu süreçte salınmaması gerekiyor kuşların. Sağlıklı bir kuluçka geçirmeliler stressiz. Gözünüz aydın
Bugün 3.yumurtasını yaptı4-8 arası yumurta yapacaktır.
Kuşum mavişin sadece 3 yumurtası var ve mavişin alt kısmındaki tüylerin döküldüğü yeri artık kapandı4-8 arası yumurta yapacaktır.
Kuluçka döneminde eşler arası anlaşmazlık genelde erkek yüzünden oluyo diye biliyorum. Bazen yumurtaları kırıyo bazen de eşiyle tartışıyo ama sizin anlattığınız şey kavga mı değil mi anlayamadımKuşum maviş ve erkek olan kuşum duman birbirlerini gagalıyor maviş kafesin üstünden ters tutunup dumana gaga uzatıyor dumanda salıncaktan ona birbirlerine zararları olur mu
Evet dediğiniz doğru erkek kuş gagalıyor mavişiKuluçka döneminde eşler arası anlaşmazlık genelde erkek yüzünden oluyo diye biliyorum. Bazen yumurtaları kırıyo bazen de eşiyle tartışıyo ama sizin anlattığınız şey kavga mı değil mi anlayamadım
Zaten kuşlar arasında anlaşmazlık olması doğal ama bu durumda yumurtaları kırabilir erkek. Tabii sizin elinizden bişey gelmez kafesleri ayırmak dışında, o da pek sağlıklı değil bana kalırsa.Evet dediğiniz doğru erkek kuş gagalıyor mavişi