Büyük ihtimalle çiftleşmek istiyor. Yanına erkek bir kuş almanızı tavsiye ederim yoksa stres vb. yaşanabilirKuşuma biraz laf atınca ve öpücük verdiğimde sürekli böyle yapıyor bu ne demek oluyor
Kuşum şuan ne durumda benim yapmam gereken bir şey var mıMerhaba, kuşum maviş yaklaşık 20 gündür 3 yumurtayla duruyor yuvadan çıkıp dumanla takılıyor kavga ediyorlar ve geri giriyor bir de mavişin nefes alışverişi çok hızlı kalbi çok hızlı atıyor ve kuşum yine yumurtlamadan önceki gibi hareket yapıyor belini büküp fotoğraf atmıştım aynı öyle yapmaya başladı bu aralar
Kuşum birde böyle titreyip duruyorGörsel atınız
Kuşunuzda "Cere hipertrofisi" var maalesef. Mantar kaynaklı, karaciğer yağlanmaları yahut sebebi tam bilinmeyen beslenme bozukluklarında gözlemlenir. O bölgenin burun deliklerine kaçmadan vazelin ya da nemlendirme amaçlı kremlemenizi öneririm. Birde omega desteği gerektiği konusunda bir kanı mevcut. Veteriner hekim desteği ilede temizlenebilir.
Yumurtalar hakkında ne düşünüyorsunuz pekiKuşunuzda "Cere hipertrofisi" var maalesef. Mantar kaynaklı, karaciğer yağlanmaları yahut sebebi tam bilinmeyen beslenme bozukluklarında gözlemlenir. O bölgenin burun deliklerine kaçmadan vazelin ya da nemlendirme amaçlı kremlemenizi öneririm. Birde omega desteği gerektiği konusunda bir kanı mevcut. Veteriner hekim desteği ilede temizlenebilir.
Kuşu elime almakta çok zorlanıyorum nasıl yapacağım o krem sürme işiniKuşunuzda "Cere hipertrofisi" var maalesef. Mantar kaynaklı, karaciğer yağlanmaları yahut sebebi tam bilinmeyen beslenme bozukluklarında gözlemlenir. O bölgenin burun deliklerine kaçmadan vazelin ya da nemlendirme amaçlı kremlemenizi öneririm. Birde omega desteği gerektiği konusunda bir kanı mevcut. Veteriner hekim desteği ilede temizlenebilir.
Yumurtaları hakkında ne düşünüyorsunuz?tutma şekli küçük kuşlar için hep aynıdırKuşlar Nasıl Tutulur?
Kuşlar Nasıl Tutulur? Değerli dostlar, kuşlarımızı sadece gözleyerek değil, zaman zaman elimize almamız ve incelememiz de gereklidir. Bu nedenle bir kuşun doğru tutumu nasıl olur bu konuda görsellerle anlatmaya çalışacağım. Tırnak kesme, muayene, tüy köklerinin kontrolü, elle besleme ya da bir...iyikus.com
Bugün 4 yumurtası oldu boş mudur onlar?yumurtası olduğunu düşünmüyorum
aydın. Kontrol etmeden bilemeyiz. Eşleşme oldu mu?Bugün 4 yumurtası oldu boş mudur onlar?
Eşleşme olup olmadığını bilmiyorumgözünüz
aydın. Kontrol etmeden bilemeyiz. Eşleşme oldu mu?
Kuşumun bir yumurtası bu şekilgözünüz
aydın. Kontrol etmeden bilemeyiz. Eşleşme oldu mu?
13 günlük oldu bugünKaç günlük bu yumurta. Dolmuş olabilir