Deniz Turan
iyikus.com Üyesi
Teşekkür ederim peki eczaneden mi yoksa petshopta mi satılıyorvitamin için önerilenler: röhnfried gervit w, versele laga opti breed
probiyotik için önerilenler: röhnfried entrobac, versele laga oro digest, probiacti bird
seçim size kalmış
hocam eczanede satılmıyor, muhtemelen petshoplarda da yoktur. ben akyolkardesler denilen internet sitesinden aldım. bölünmüş olarak alabilirsiniz çünkü fazla alırsanız kalır.Teşekkür ederim peki eczaneden mi yoksa petshopta mi satılıyor
Teşekkür ederim ben siparişi veririm hemenhocam eczanede satılmıyor, muhtemelen petshoplarda da yoktur. ben akyolkardesler denilen internet sitesinden aldım. bölünmüş olarak alabilirsiniz çünkü fazla alırsanız kalır.
ben teşekkür ederim bugün verirsen muhtemelen kargoya verirler hemenTeşekkür ederim ben siparişi veririm hemen
Gerwit w bir vitaminBirtakim arastirmalar sonucunda kuşumun kursak mantari oldugunu öğrendim siparis ettigim gervit w kursak mantarina iyi gelir mi
O zaman ilk once vitamini veriyim iyi olmazsa kursak mantari tedavisini uygularimama bu belirtiler başka hastalıklarda da görülebilir dikkat et
Gecmis olsun ertelemeyin veterinere getirin benim kizim da once tumor cikti sonrada bacagini kirdi veterinere getirdim tam iyi oldu kangren olmaya baslamis cok sukur erken tedavi ile bu sorunda cozuldu toz antibiyotik kullaniyoruz diskisinin rengi bile degismisti siyah olmustu smdi normale donduYarin buyuk ihtimalle goturecegiz ama yarina kadar birsey olur mu bilmiyorum bu sure zarfinda ne yapmaliyim
Sizin aldığınız tedavi nasıldı?Gecmis olsun ertelemeyin veterinere getirin benim kizim da once tumor cikti sonrada bacagini kirdi veterinere getirdim tam iyi oldu kangren olmaya baslamis cok sukur erken tedavi ile bu sorunda cozuldu toz antibiyotik kullaniyoruz diskisinin rengi bile degismisti siyah olmustu smdi normale dondu
Once agiz yolu ile antibiyotik kullandik 10 gun boyunca snra suyuna karistirilan toz antibiyotik cok sukur kuşum iyi olmaya basladi derisi falan kararmaya baslamisti simdi o kararmalar gunden gune azalmaya basladi veteriner bana suyunu icmezse sen kendin icir dedi ben sık sık antibiyotikli suyu iciriyorum kendini kanatmaya baslamisti artik duzeldi antibiyotik almadan duzelmiyor diski rengi bile fark ettiSizin aldığınız tedavi nasıldı?