Deniz Turan
iyikus.com Üyesi
tamam çekerimgece videosunu çekip yollayabilir misiniz? ses de olabilir
Ayrıca kursak-gögüs kısmında biraz şişlik var
avi ast ı hemen bırakın.Solunum yolu problemleri için doksisilin-eritromisin-klaritromisin etken maddeli ilaçlar işe yarar.Ama biz önce doğal yolla tedavi etmeye çalışalım.Papatya çayının iyi geleceğini düşünüyorum.Yarım çay kaşığı papatya bir su bardağı kadar su içerisinde demlenir. Demlenen çayı soğuttuktan sonra 3/1 oranında temiz suyuna ekleyerek sunmalısınız.Eğer iyi gelmezse yeniden yazın ilaç tedavisine başlayalım.Kursak mantar tedavisini uyguladım ve Kuşumun kusması ve kötü kokusu geçti çok şükür ama şimdi de nefes alrıken ses çıkarıyor(özellikle geceleri) ve ard arda susuz hapşırıyor uçarken de o sesi çıkarıyor artık nadiren öğürme hareketi yapıyor avi ast denedim geçmedi limon damlattım geçmedi tekrar kursak mantarı tedavisini uygulamalımıyım?Kursak Mantarı solunum yollarını tıkıyormuş diye okumuştum
Papatya şuan yok kekik çayı olur muavi ast ı hemen bırakın.Solunum yolu problemleri için doksisilin-eritromisin-klaritromisin etken maddeli ilaçlar işe yarar.Ama biz önce doğal yolla tedavi etmeye çalışalım.Papatya çayının iyi geleceğini düşünüyorum.Yarım çay kaşığı papatya bir su bardağı kadar su içerisinde demlenir. Demlenen çayı soğuttuktan sonra 3/1 oranında temiz suyuna ekleyerek sunmalısınız.Eğer iyi gelmezse yeniden yazın ilaç tedavisine başlayalım.
kekik çayı kullanabilirsiniz ama solunum problemleri için üste arkadaşın bahsettiği etken maddeli ürünleri kullanrak tedavi etmek daha uygun olur. Veteriner kontrol etmesi lazım önce. Belkide başka bir sorunu olabilir.Papatya şuan yok kekik çayı olur mu
Vitamin veriyorum suyuna 2-3 günde bir limon damlatıyorum.Sebze vermemde sakınca var mıdır?Bazı kuşlar üşüttüğünde, tüy değişiminde bu tip solunum hastasıymış gibi belirtiler fazlaca gösterebiliyor. Bir süre bağışıklığı kuvvetlendirin ve vitamin takviyesi yapınız. Söylediğiniz gibi ise muhtemelen geçecektir.
Sebzeler iyi yıkanırsa ve yıkama sonrası kalan sular kurutulursa verilmesi uygun olur.Vitamin veriyorum suyuna 2-3 günde bir limon damlatıyorum.Sebze vermemde sakınca var mıdır?
Bu ilacı nereden temin edebilirimAşırı ilerlemiş solunum problemlerinde genelde bu tip vik viklemeler olmaktadır. İlerleyen bu solunum yolu problemi başka hastalıklarında gün yüzüne çıkmasına fırsat vermiş olabilir - megabakteri- gibi. İlk iş götürmek veterinere ancak imkan yoksa doksisiklin etken maddeli ilaçlardan birini temin ediniz. hipradoxi s gibi.
hipradoxi=veterinerBu ilacı nereden temin edebilirim