Allah sizden de razı olsun gerçekten bana çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim
Kuş tünekte uyuyor aşağı inmiyor. Yemek de yiyor çok şükür suyunu da içiyor. Arada bir hapşırdı gece 3 4 kez bir ara burnu az bir aktı ama gündüz bir şeyi yok.
Tamamdır ben bunu sipariş ederim internetten teşekkür ederim bir kaç gün daha böyle devam ederse bende bunu kullanırımhocam ben düşüncemi yukarıda yazmıştım. kullandığınız ilaç belli süre sonunda yeterli fayda sağlamazsa (ör:48 saat) ilaç değiştirmek gerekebilir. ben bu durumlarda enrofloksasin içeren antibiyotik tercih ediyorum
Ekli dosyayı görüntüle 16779
Tamamdır ben bunu sipariş ederim internetten teşekkür ederim bir kaç gün daha böyle devam ederse bende bunu kullanırım
İki kere sordum adama antibiyotik vitaminli dedi ikisinde de ismini sormama rağmen buradaki veterinerler anlayamadığım.bir şekilde ilaçların adını söylemek istemiyor. Söyledi günde 3 defa 1 damla şeklinde
Hastalığın adını ve oluşma sebebini söyledi mi?Yeni bir veterinere gittim az önce bunu söyledim kuşu baya inceledi ve kuruması var dedi bu iki ilacı verdi. Pirinç lapası yedireceksin dedi. Suyuna kadar sen içireceksin dedi bu antibiyotiği suya katıp 2 saatte bir verecekmişim. İçim daha rahat en azından veteriner gerçekten inceleyip bir tanı koydu bundan sonra benim çabama ve limonun cabasına bakıyor inşallah
Bir daha ki görüşmenizde hem hastalığın adını,hem sebebini hemde kullandığınız ilacın adını öğrenmeye çalışın.Hayır söylemedi ben kuşu alalı 2 hafta oldu zaten kaç yaşında falan diye sordu bilmediğimi söyledim eline alıp nefesini dinledi ağzına baktı eliyle sallayıp nefesini dinledi 4 5 defa
Bende çok üzüldüm, teşekkür ederim. Allah sizinkilere sağlık versin inşallahÇok üzüldüm.Başınız sağolsun.Bazen ne kadar çabalasak da kurtaramıyoruz maalesef.