Mantar sebepli değilse bir işe yaramaz .fungostatin iyi gelir mi peki metpamid bulamadım baska yerlere daha bakıcam
ÇOK ACİL VETERİNERE GÖTÜRMELİSİN sana ilaç tedavisi başlatsın geçmiş olsunMuhabbet kuşum kusuyor ve halsiz kusması beyaz sıvı kusuyor ve bazen yem de geliyor. Tüylerine yapıstı kustukları.Kursak mantarı oldugunu düşünüyorum okuduklarıma göre ama. ne yapmalıyım yardım edin
Kusmayı durdurmak için tavsiyede bulundum şuan ki dışkılar ile yola çıkarsak yanlış olur.
yanlış anlamayın lutfen ama, kuşun ve bol dışkılı peçetenin fotosunu paylaşmadıkça yorum/yönlendirme yapılamaz
5 yaşında ve çizgi yok gogsunde ama yemesi azaldıdışkısında bır problem yok ama kuşunuzun birde fotosunu atarmısınız bide baş parmağınla göğsüne dokunun eyer keskin bir çizgi varsa kruma hastalığı olabilir eyer hiç biri yok ise muhtemelen mantardır kuşunuzun dışkısı normal görünüyor çünkü ama bir cisme yemde kusuyor olabilir bide kuşunuzun yaşını söylermisiniz
2 gündür böyle zayıflama var ama jilet göğüs yokkusma ve halsizlik ne kadar suredir devam ediyor? kuşta zayıflama ve jilet göğüs tabir edilen durum gözlemlediniz mi?
dışkısı dün daha kötüydü sanki biraz düzelmis gibi ama kusması da azaldı biraz gece kusmuş galiba eczaneden hangi ilacı almam gerekir zolax ,fungostatin etken maddesi dedikleriniz galibabence acilen veterinere götürün. dışkı çok kötü değil ama kuşun bir anda böyle olması nedeniyle mantar dışı bir sorun da olabilir
her halukarda, hemen mantara yönelik ilaç kullanılması gerekir , eczaneden flukonazol veya nystatin etken madde ilaç alabilirsiniz. ama yeterli olur mu bilemem , deneme yanılma olur
dışkısı dün daha kötüydü sanki biraz düzelmis gibi ama kusması da azaldı biraz gece kusmuş galiba eczaneden hangi ilacı almam gerekir zolax ,fungostatin etken maddesi dedikleriniz galiba
saat 1 gibi gidicem nasıl kullanılacagını da yazabilir misinizbenim yazdığim etken maddeye sahip herhangi bir ilaç olur, siz eczacıya etken maddeyi söyleyin hangisi varsa versin. ben triflucan şurup kullaniyorum pratik olduğu için.
gitmişken sitrax şurup da alın lazım olabilir, ucuz bir ilaç zaten
saat 1 gibi gidicem nasıl kullanılacagını da yazabilir misiniz