Röntgen çekildi mi kuşunuzda tümör olabilir benim dişi kuşum da böyle. Moralinizi bozmak istemem ama diyetle geçmediyse tümör olabilir benim kuşumda hem yağlanma vardı hem de tümör. Yağlanmayı diyetle çözdüm ama kitle geçmedi maalesef bence veteriner de bir röntgen çektirin görünür ne varsaMerhabalar , daha önce de yazmıştım pıtışa diyet uyguladığım halde göbeği bir türlü gitmiyor ankarada veterinere götüreceğim ama yorumlara baktığımda kötü deneyimleri olan insanlar olduğu için de cesaret edemiyorum ne yapacağımı şaşırmış haldeyim
Ankara için önereceğiniz bir veteriner var mı?Röntgen çekildi mi kuşunuzda tümör olabilir benim dişi kuşum da böyle. Moralinizi bozmak istemem ama diyetle geçmediyse tümör olabilir benim kuşumda hem yağlanma vardı hem de tümör. Yağlanmayı diyetle çözdüm ama kitle geçmedi maalesef bence veteriner de bir röntgen çektirin görünür ne varsa
Uğur Pete gidin isterseniz oradaki doktor kuşumda kitleyi fark etmişti röntgen istedi zaten el muayenesinde de anlaşılıyor. İnşallah kitle değildir sizinki çok zor bir şey ne yapsak geçmiyor sadece büyümesini durdurabiliyoruzAnkara için önereceğiniz bir veteriner var mı?
Teşekkür ederiz yem konusunda öneriniz var mı açık yem almak istemiyorum doğduğundan beri de versela laga kullanıyorum , içinden tek tek seçmem daha mı mantıklıGeçmiş olsun. Kaynatmaya bile gerek yok. Suluğunun içine bir dal dereotu koymanız bile yeterli olur. Tabi gün içinde su tazelenmeli.
En iyisi ben tek tek seçeyim… kingde de keten tohumu var değil mi yineo kadar az seçenek var ki piyasada. Bu nedenle önerebileceğim aspur yoğun olan king var sadece
İhsan Özer veteriner kliniğiHangi veterinere götürdünüz
Merhaba tekrar , King Karışık Muhabbet Kuşu Yemi 1kg | Akyol Kardeşler burada buldum ama bölünmüş paket olarak satılıyor güvenilir midir sizceo kadar az seçenek var ki piyasada. Bu nedenle önerebileceğim aspur yoğun olan king var sadece
Doğanay bey teşekkür ederim öncelikle , veterinerime sorduğumda aspur olmasa daha iyi olur dedi e geriye sadece darı kalıyor yemin içinde nasıl bi yol izlemeyelim kaç gündür araştırtıyorum sorunumuz karaciğer yağlanması sizce nasıl bi yem kullanmalıyım çok bunaldım artıkKing karışık yemi buradan almayın bence hocam. Bu yemi bu firma çok karıştırıyor. Aspursuz olanını yollayabilirler. Özelden mutlaka üretici yemi olan bu değil mi diye teyit ettiriniz.
aspur olsun bence Darıya göre yağ dengesi daha iyi aspurun. Omega 3 katkıları incelenebilir ek olarakDoğanay bey teşekkür ederim öncelikle , veterinerime sorduğumda aspur olmasa daha iyi olur dedi e geriye sadece darı kalıyor yemin içinde nasıl bi yol izlemeyelim kaç gündür araştırtıyorum sorunumuz karaciğer yağlanması sizce nasıl bi yem kullanmalıyım çok bunaldım artık
King yem nedense hep bölünmüş olarak satılıyor, bir de NEŞELİ KANATLAR ÖZEL KARIŞIK YEM bunu buldum yine aspur oranı yüksek. Diğer markalara baktığımda gold wings falan var ama versela lagadan sonra biraz içime sinmediaspur olsun bence Darıya göre yağ dengesi daha iyi aspurun. Omega 3 katkıları incelenebilir ek olarak