Merhaba arkadaşlar yaklaşık 4 gün önce yavru bi erkek muhabbet kuşu aldık satıcı yaklaşık 2 aylık dedi int baktığım kadarda ayı uyuyor kus çabuk alıştı bize daha 2. Gün oğlumun elinde kafasında gezmeye başladı 3. Gün kafesındaki bi bosliuktan kaçıp uçuyordu elimizede geliyor benim tek sorunum 3. Gün kuşun kakasınin sıvı ve sarı olduğunu gördüm ve sürekli uyuklamaya basladi özellikle gunduzleri gece olunca hafif karanlıkta canlanıyor kafesten çıkmaya çalışıyor ama cognlukla uyku halinde bugünde yemliginde uyumaya başladı suyunu içiyor bisorun yok uçmayı da çok seviyor ama bi yandan çok hareketliykenbirden çok sakinleşoyir ve tüyleri hafif Kabarik bugün tam 2 saat yemlikte yem yiyip durdu bu davranışlar normalmi sizce daha önceden de kuş bakmıştım ama bunun davranışları çok farklı birde poposuna biraz diski yapisik ve 2 gündür kafesin tabanında uyumaya başladı kafasini kanatlarinin arasina koyuyor uyurken o yizden tunegi asagi indirdim ama genede yerde uyuyor yemlikte degilse tabi yavru olduğu içinmi boyle yoksa hastami bilmiyororum bir bakıyorum çok sağlıklı bi bakıyorum sanki çok hasta gibi kafam çok karışık çok uzun oldu kusira bakmayin ama cevap verirseniz çok teşekkür ederimEkli dosyayı görüntüle 1102
Son düzenleme: