Doğuştan kanadı öyle düzgün çıkmıyor. Bununla ilgili veterinere götürdüm. Dışkısı da ekte. Kabız gibi görünüyor bilemedim.Sol kanadının resmini ekleyiniz.dışkı resmide ekleyiniz
Dışkı resmini ekledim. Lezyon göremedim. Yarın uyanıkken kontrol edeceğim. Biraz fazla yem yiyor ondan olabilir mi?Dışkı resmi ekleyin dışkıda ağızda koku var mı diye bakın. Ayrıca damakta veya boğazda lezyon var mı kontrol edin.
Dışkı resmini ekledim. Lezyon göremedim. Yarın uyanıkken kontrol edeceğim. Biraz fazla yem yiyor ondan olabilir mi?
İlk yapmanız gereken şey iç parazit kürü. Ense damlası olabilir veya veterinerden nilwerm alınıp kullanılabilir. Aynı zamanda kabız da birkaç gün yulaf verin bir miktar.
Hocam bizlere de lazım oluyor mu bu ürünlerselcuk bey, millete ense damlası diyoruz ama 2 haftadir bulamiyorum
nerden aliriz bilginiz var mı?
veterinerler ivermectin yok diyor
internetten 3 farkli marka aldim üçü de sahte
bitason isim/ambalaj değistirmiş dr. bitason olmuş , kullandım o da işe yaramadı (normalde kullanim sonrasi kuşlarda huysuzluk , halsizlik, tüy yolma vs anormal belirtiler olması gerekir hiç biri olmadi)
Hocam bizlere de lazım oluyor mu bu ürünlerDoktorlar hiç hastalanmaz sanardım küçükken..
Tyson Pantex Pigeon Bitason 10ml Damla - Fiyatı, Yorumları bu satıcıya olumlu yorumlar var ben almadım ama
Ayrıca Tollisan u200 de alabilirsiniz kötü bir kokusu varmış ama...