Kuşum tuhaf bir ses çıkartıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hsnmaob
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlk yapmanız gereken şey iç parazit kürü. Ense damlası olabilir veya veterinerden nilwerm alınıp kullanılabilir. Aynı zamanda kabız da birkaç gün yulaf verin bir miktar.

İlk yapmanız gereken şey iç parazit kürü. Ense damlası olabilir veya veterinerden nilwerm alınıp kullanılabilir. Aynı zamanda kabız da birkaç gün yulaf verin bir miktar.

selcuk bey, millete ense damlası diyoruz ama 2 haftadir bulamiyorum :)

nerden aliriz bilginiz var mı?

veterinerler ivermectin yok diyor

internetten 3 farkli marka aldim üçü de sahte

bitason isim/ambalaj değistirmiş dr. bitason olmuş , kullandım o da işe yaramadı (normalde kullanim sonrasi kuşlarda huysuzluk , halsizlik, tüy yolma vs anormal belirtiler olması gerekir hiç biri olmadi)

selcuk bey, millete ense damlası diyoruz ama 2 haftadir bulamiyorum :)

nerden aliriz bilginiz var mı?

veterinerler ivermectin yok diyor

internetten 3 farkli marka aldim üçü de sahte

bitason isim/ambalaj değistirmiş dr. bitason olmuş , kullandım o da işe yaramadı (normalde kullanim sonrasi kuşlarda huysuzluk , halsizlik, tüy yolma vs anormal belirtiler olması gerekir hiç biri olmadi)
Hocam bizlere de lazım oluyor mu bu ürünler 😂 Doktorlar hiç hastalanmaz sanardım küçükken..
Tyson Pantex Pigeon Bitason 10ml Damla - Fiyatı, Yorumları bu satıcıya olumlu yorumlar var ben almadım ama
Ayrıca Tollisan u200 de alabilirsiniz kötü bir kokusu varmış ama...

Hocam bizlere de lazım oluyor mu bu ürünler 😂 Doktorlar hiç hastalanmaz sanardım küçükken..
Tyson Pantex Pigeon Bitason 10ml Damla - Fiyatı, Yorumları bu satıcıya olumlu yorumlar var ben almadım ama
Ayrıca Tollisan u200 de alabilirsiniz kötü bir kokusu varmış ama...

merhaba tekrar

link attıginiz urun maalesef uretilmiyor artik, tollisan da bulamadim bi daha bakayim

1 cift cennet papagani aldim, dıs parazit küru yapmadigim icin diger kuşlarin oldugu odaya koymuyorum simdilik salonda bekletiyorum

Geri