Kullanılabilir elbette. Sorun olmayacaktır
Tetradox ilaç mı almalıyım o zaman bugün veterinere gidicem de bir de ona dinleticem sesleri sizce durumu çok mu kötü ölür mü yaniEvet, kesinlikle solunum yolu sorunu sesi![]()
Bugün bütün veterinerlere gittik hepsi kapalıydı kuşlara bakanlar. Ramazan diye açmıyorlar sanırım o yüzden yarın dediğiniz ilacı sorucam. Tetradox ilacı da eczane vermedi reçetesiz veremiyorlarmışDoksisiklin etken maddeli her hangi bir ilaç olabilir. Örneğin doksimis
Yarınn bir daha bakıcam açık mı diye açık değilse o zaman internetten alırım teşekkür ederim ?Facebook üzerinden ilaç ismiyle aratma yapınız. Satanlar olabiliyor.
Benim kuşumda aynı sesi çıkarıyor baytril verdi veteriner değişiklik yok size nededi veterinerYarınn bir daha bakıcam açık mı diye açık değilse o zaman internetten alırım teşekkür ederim ?
Açık değilmiş veteriner yine doğuma mı ne gitmişler ilacı da bulamıyorum internettenBenim kuşumda aynı sesi çıkarıyor baytril verdi veteriner değişiklik yok size nededi veteriner
4.günü seste bi değişiklik yok sizin kuşunuzun başka ne sorunları varAçık değilmiş veteriner yine doğuma mı ne gitmişler ilacı da bulamıyorum internetten
Siz kaç gündür kullanıyorsunuz baytril i
Bizimkinin kuyruk hareketini atmıştım ama sanki aşağı yukarı daha fazla yapıyor gibi bazen uyukluyor ama çok şükür yemesi içmesi iyi. Geceleri bu sesi artıyor ama. Sizin kuşunuzun başka problemi var mı4.günü seste bi değişiklik yok sizin kuşunuzun başka ne sorunları var
Yok isal gibiydi baytril ilacı iyi geldi galiba düzeldi gibi isali ama ses aynı gıcırtı gibi bisey yapiyo gece uyurken daha cok yapiyor keyfi iyiBizimkinin kuyruk hareketini atmıştım ama sanki aşağı yukarı daha fazla yapıyor gibi bazen uyukluyor ama çok şükür yemesi içmesi iyi. Geceleri bu sesi artıyor ama. Sizin kuşunuzun başka problemi var mı
Upload Video Online - Free Video Hosting - StreamableBizimkinin kuyruk hareketini atmıştım ama sanki aşağı yukarı daha fazla yapıyor gibi bazen uyukluyor ama çok şükür yemesi içmesi iyi. Geceleri bu sesi artıyor ama. Sizin kuşunuzun başka problemi var mı
Videoyu yüklememişsiniz snaırım linke tıklıyorum video yokUpload Video Online - Free Video Hosting - Streamable
Sizin kuş da bu şekilde ses çıkarıyor değil mi
Videoyu yüklememişsiniz snaırım linke tıklıyorum video yok
Evet sesi bunu andırıyor![]()