Kaldırmayın ama yemleri yemesine de müsaade etmeyin ve bu süreçte sık sık kafesini temizleyinSadece belirli oyuncaklara yem kusuyor. Bazen dişi kuş gelip aynı şekilde erkek kuşum gibi yemeye başlıyor.
Sizce o oyuncakları kaldırayım mı ortadan?
Sadece belirli oyuncaklara yem kusuyor. Bazen dişi kuş gelip aynı şekilde erkek kuşum gibi yemeye başlıyor.Merhaba, aniden bir zararı olmaz ancak ilerleyen zamanlarda kursak enfeksiyonlarına davetiye çıkaracaktır
Kaldırmayın ama yemleri yemesine de müsaade etmeyin ve bu süreçte sık sık kafesini temizleyinSadece belirli oyuncaklara yem kusuyor. Bazen dişi kuş gelip aynı şekilde erkek kuşum gibi yemeye başlıyor.
Sizce o oyuncakları kaldırayım mı ortadan?
Oyuncakları kaldırdım ve bana karşı ilgisi arttı, çünkü o oyuncakları eş olarak görüyor ve tüm gün onunla çiftleşiyor. Bu da normal olarak enerjisini alıyor. Sizce geri vereyim mi, saklamaya devam mı edeyim? Kaldırmazsam dişi kuşuma karşı olan duygularını da kaybedebilir.Kaldırmayın ama yemleri yemesine de müsaade etmeyin ve bu süreçte sık sık kafesini temizleyin
Oyuncakları eşi bellediği için kaldırdığınızda strese girebilir. Hadi girmedi diyelim o kusacak başka bi şey mutlaka bulur yani kaldırmak çözüm değil ama dişi kuşunuz varsa bu süreç geçer zatenOyuncakları kaldırdım ve bana karşı ilgisi arttı, çünkü o oyuncakları eş olarak görüyor ve tüm gün onunla çiftleşiyor. Bu da normal olarak enerjisini alıyor. Sizce geri vereyim mi, saklamaya devam mı edeyim? Kaldırmazsam dişi kuşuma karşı olan duygularını da kaybedebilir.
Oyuncakları kaldırdığımdan beri dişi kuşa yakınlaştı.Oyuncakları eşi bellediği için kaldırdığınızda strese girebilir. Hadi girmedi diyelim o kusacak başka bi şey mutlaka bulur yani kaldırmak çözüm değil ama dişi kuşunuz varsa bu süreç geçer zaten