Kuşum yem kusuyor ve yiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Savas S.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Savas S.

Forum Sakini
Merhabalar,
Erkek kuşum oyuncağının üzerine yem kusup onu yiyor. Kuşuma zarar verir mi?

Merhaba, aniden bir zararı olmaz ancak ilerleyen zamanlarda kursak enfeksiyonlarına davetiye çıkaracaktır

Kaldırmayın ama yemleri yemesine de müsaade etmeyin ve bu süreçte sık sık kafesini temizleyin
Oyuncakları kaldırdım ve bana karşı ilgisi arttı, çünkü o oyuncakları eş olarak görüyor ve tüm gün onunla çiftleşiyor. Bu da normal olarak enerjisini alıyor. Sizce geri vereyim mi, saklamaya devam mı edeyim? Kaldırmazsam dişi kuşuma karşı olan duygularını da kaybedebilir.

Oyuncakları kaldırdım ve bana karşı ilgisi arttı, çünkü o oyuncakları eş olarak görüyor ve tüm gün onunla çiftleşiyor. Bu da normal olarak enerjisini alıyor. Sizce geri vereyim mi, saklamaya devam mı edeyim? Kaldırmazsam dişi kuşuma karşı olan duygularını da kaybedebilir.
Oyuncakları eşi bellediği için kaldırdığınızda strese girebilir. Hadi girmedi diyelim o kusacak başka bi şey mutlaka bulur yani kaldırmak çözüm değil ama dişi kuşunuz varsa bu süreç geçer zaten

Oyuncakları eşi bellediği için kaldırdığınızda strese girebilir. Hadi girmedi diyelim o kusacak başka bi şey mutlaka bulur yani kaldırmak çözüm değil ama dişi kuşunuz varsa bu süreç geçer zaten
Oyuncakları kaldırdığımdan beri dişi kuşa yakınlaştı.
Birde hangi süreçi kast ettiniz?

Geri