Ferhat dogan
iyikus.com Üyesi
Sade kanarya yemi ya da dal darı koyun önüne. Geçici olarak başka bir yem vermeyin. Kendine geldiğinde kaliteli bir muhabbet yemine geçiş yaparsınız.Tm çok sagolun yarın alıcam vıtamın ve başlıycam yem olarak övül yem kulanıyorum degiştırıyımı
Yem yıyo su an tekBiraz bozukluk var gibi duruyor. Bir şey yedi mi?
Nasıl bi bozukluk bıde tel var ya dişkısı ezılmış ondan şeklı bozukBiraz bozukluk var gibi duruyor. Bir şey yedi mi?
Tm sagolun su an kanarya yenı verıyorum çok zayıf dıye bıde bugün b vıtamını verdım tuye gırmış bıde bışey sorucam elıme gelen tuylerı aldım kuştan çekmedim yanı sadece gelenleri rahatladın dıyeEskisine göre iyi,bozuk bir dışkı değil.
Bı sıkıntı olmaz deme tüyünü alıyorum oyleEskisine göre iyi,bozuk bir dışkı değil.
Tm çok sagolun tüy donemı ne zamana kadar suruyo ve dün ayırdım eşinden kuşu ne zaman yanına koya bılırımKuştan çekmeyin zaten.
Kaliteli bir B vitamini vermeye gayret edin, ama her gün değil.
Kanarya yemine devam.
Yarıca probiyotik de verin.
Tm çok sagolun tekrardan verdıgınız bılgıler içinKuş rahatlayana, tamamen düzelene kadar 1-2 hafta koymayın.
Bu arada 2 kuşun da dışkılarını ve davranışlarını, yemesini içmesini gözlemleyin.
Tamamen normale dönünce aynı kafese koyun.
İştahı açıldı mı kanarya yemi vermeye başladıktan sonra?
Evet yiyo şu an ama su içtiğini gormedım hıc eşim vıtamınleri de getırdım koydum suya ama ictıgını gormedımRica ederim.İştahı açıldı mı kanarya yemi vermeye başladıktan sonra?
Suyu yemin hemen yanına koyun,içmesini teşvik eder.1-2 saat uzaktan seyredin,içiyordur muhtemelen size denk gelmemiş olabilir.Evet yiyo şu an ama su içtiğini gormedım hıc eşim vıtamınleri de getırdım koydum suya ama ictıgını gormedım
Tm çok sagolun tekrardan gelişmeleri atarım bı sıkıntı olursa bılgınız ıcın de çok sagolunSuyu yemin hemen yanına koyun,içmesini teşvik eder.1-2 saat uzaktan seyredin,içiyordur muhtemelen size denk gelememiş olabilir.
Bişey sorucam da iki kuşumda hapşırıyor neden yapıyo acabaSuyu yemin hemen yanına koyun,içmesini teşvik eder.1-2 saat uzaktan seyredin,içiyordur muhtemelen size denk gelememiş olabilir.
İhtimaller;Bişey sorucam da iki kuşumda hapşırıyor neden yapıyo acaba
bılemıyorum ama ev de besledıgım ıcın temız yanı yerlerı ve küçük bı oda dalar ve cam açmıyorum hıc üşütmesin ler dıye ne yapmalıyımİhtimaller;
-Sıcaklık değişimlerinden üşütmüş olabilirler
-Üst solunum yolu enfeksiyonu başlangıcı olabilir
-Bulundukları ortam tozlu olabilir