biricikcik
iyikus.com Üyesi
hocam yanındaki eşi ama ben asla dişi olanın izin verdiğini görmedim. Yuvalık yok maalesef..Merhaba yumurta olma ihtimali yüksek ama kesin yumurta da var diyemeyiz takip edin bir yuvalık takılımi yanındaki kuş eşi mi?
Dişi gibi duruyor oda bu süreçte salmayın
pek izin vermiyor ama bu kadar çekebildim. Benim kuşum ve 20 gün sonra sehir dışına gidicem okul için. Maalesef devlet kurumuna hayvan sokamıyorum. Eğer yumurta varsa ne yapıcam. 20 gün içinde yumurtlar mı?Kuşunuz kızgınlıkta yumurta olma ihtimali var. Çiftleşme olduysa yuvalık takın. Poposuna bakmanızı öneririm. Eğer resmini çekebilirseniz net bir şey söyleyebiliriz elinize alırsanız çok sıkmayın yumurta varsa problem olmasın
Hocam aspursuz yem aldım. Uçması lazım ama şuan yumurta olma ihtimali yüzünden 2 gündür kafesten çıkarmıyorum, zarar görmemesi için.Yağlanma sorunu var. Yumurta elbette olabilir. Anlamanin en sağlıklı yöntemi popo bolgelerini erkek kuş ile karşılaştırınız. Daha geniş ve sanki oradan nefes alıyormuş gibi yogun bir hareket söz konusu ise ihtimali yüksek
Genelde çok korunaklı olur yumurtalar. Dişiler uçmak için bu evrede yoğun efor sarf etmezler. Bence en sağlıklısı eğer kafesiniz geniş ise uçurmamakHocam aspursuz yem aldım. Uçması lazım ama şuan yumurta olma ihtimali yüzünden 2 gündür kafesten çıkarmıyorum, zarar görmemesi için.
üretim kafeslerinden büyük yani hocam kafes. Cümlenizin devamını göremiyorum..Genelde çok korunaklı olur yumurtalar. Dişiler uçmak için bu evrede yoğun efor sarf etmezler. Bence en sağlıklısı eğer kafesiniz geniş ise
Cümle o kadar eğer kafes genişse kafes içinde tutmak en sağlıklısı demişüretim kafeslerinden büyük yani hocam kafes. Cümlenizin devamını göremiyorum..
Devrik cümle ve sonunda üç nokta olmadığından eksik gibi durdu. Teşekkür ederimCümle o kadar eğer kafes genişse kafes içinde tutmak en sağlıklısı demiş
Genelde çok korunaklı olur yumurtalar. Dişiler uçmak için bu evrede yoğun efor sarf etmezler. Bence en sağlıklısı eğer kafesiniz geniş ise
kontrol edemeden hızla yazdım. Geniş bir kafesiniz varsa uçurmamak en güvenlisi olacaktır. Birleştirmeniz iyi olacaktır. Nadir de olsa yuva beğenmeme (konumu bile buna etken olabilir) durumu olabilir. İlk aşamada bekleyiniz, hala inatla girmeyi reddederlerse yuva pozisyonunu değiştiriniz.Devrik cümle ve sonunda üç nokta olmadığından eksik gibi durdu. Teşekkür ederim![]()
Hocam dışkısı baya büyüdü baktığımda 24 saatte yumurtlar yazıyor internette ama hala yuvalığa yaklaşmıyor bile nasıl ve nerede yumurtlayacak? Kafesin içinde bir yer mi ayarlamalıyım?Her şey yolunda gider ve dışı kuş eşleşme sonrası yumurta oluşturmaya karar verirse 14 gün içinde ilk yumurta gözlemlenir.