Hocalarım merhaba eski konum vardı ama o konu üzerinden çok geçtiği ve farklı konular açıldığı için ben yeni konu açmak istedim. Biliyorsunuz erkek olan kuşum strese girmiş yoluyor demiştiniz hatta. Dişi kuşu verdim. Çünkü hem erkeği hemde sultanı kovalıyordu. Şimdi ikiside biraz rahatladı. Hem erkek elimize geliyor kendini seviyor hemde sultan daha rahat geziyor. Erkek olanda arada sultanı kovalıyor ama onu da bir şekilde tolere ediyoruz. Asıl sorunumuz olan tüy yolma devam ediyor. Aslında tüy yolma mı yoksa temizlerken mi kopuyor onu da çok anlayamadım. Çünkü bugün duş yaptırdım. Kendini temizlerken de yine 2-3 tane koptu. Önemli olan sıkıntımız. Bu kapsüllerin içinde sıvı mı oluyor? Arada çıkanlarda kanlı çıkıyor. Fotoğrafda gözüken gibi. Benim size daha önceki konuda bahsetmediğim bir şey daha var aslında çokta önemli görmemiştim. Dış parazit yaparken enjektörden tüyleri dökülen çocuğumuza yaparken biraz fazla kaçmıştı. Bende deriye denk gelmedi ve sildik diye çok önemsemedim. Bu ilaçtan dolayı bu çocuğun tüyleri dökülüyor olabilir mi ? Yoksa bir hastalık mı ?