Omega haftada bir çok fazla 10 yılda 2 kez verseniz yeter
her gün bir damla omega 3 verin en geç 2 günde bir. Diğerine her gün düzelene kadar. Sonra 2 günde bir olur. Muhtemelen omega 3 takbiyesinden sonra değiştiği tüyler koyulaştı parlaklaştı
Omega haftada bir çok fazla 10 yılda 2 kez verseniz yeterher gün bir damla omega 3 verin en geç 2 günde bir. Diğerine her gün düzelene kadar. Sonra 2 günde bir olur. Muhtemelen omega 3 takbiyesinden sonra değiştiği tüyler koyulaştı parlaklaştı
Omeganın ne sıkıntısı olacak hocam. Her gün bir miktar balık yemiş gibi oluyorlarDalga geçtiniz sanırımikisine de aynı veriyorum o zaman sıkıntı olmaz demi ?
Omeganın ne sıkıntısı olacak hocam. Her gün bir miktar balık yemiş gibi oluyorlar
Vitamin mineral gibi şeylerinde fazlası zarar ya hocam o yüzden dedimo zaman Hergün vermeye çalışırım ikisine de
İyileşme göstermesine sevindim. Yine dozları seyrek vermiyorsunuzdur umarım. Omegayı 2 günde bir birer damla sürekli içirin kuşlara. Korkmayın faydası çok zararı yoktur. Hatta tüydelerken her gün de olur. Ama bir damlayı aşmayın.
Nilverm vermenize gerek yok. Parazit kaşınması değil. Yağ değdiği bölgede kuruyunca rahatsız etmiştir onu büyük ihtimalle ıslak bir bezle temizleyin o bölgeyi fazla bastırmadan. Bide yeni çıkan tüyler yağ kuruduğu için çıkmakta zorlanıyor olabilir. Oda kaşıntı yapıyor olabilir.
Evet ve omega 3'ü aksatmadan verin. Haftada 1-2 değil. En geç 2 günde bir.2-3 günde 1 kere de banyo yaptırıyorum aslında hocam ben yaptırmasam bile yıkanmak istediğini banyo ve mutfak lavabosuna gidip belli ediyordozları seyrek derken sadece omegayı diğerleri gibi hafta 1-2 kere veriyordum. Onu da sizinle konuştuktan sonra 2 günde 1 kere falan vermeye başladım. O zaman parazit yok diyorsunuz yani. Şimdilik normal vitamin mineral kullanımına devam ediyorum
Evet ve omega 3'ü aksatmadan verin. Haftada 1-2 değil. En geç 2 günde bir.
Kaşınması parazitle alakalı değil işte. Tüy spteyi falan varsa oraya sıkıp temizleyin nenlendirmiş de olursunuz. O şekilde sorun çözülür diye tahmin ediyorum..Sizinle görüştükten sonra o şekilde yapmaya başladım hocam zaten teşekkür ederim. Akar falan yoktur inşallah dediğiniz gibi. Çünkü bu çocuğumuz nerdeyse 1 senedir ara ara bu şekilde deli gibi kaşınıyor. İç-dış parazit yapmamıza rağmen
Kaşınması parazitle alakalı değil işte. Tüy spteyi falan varsa oraya sıkıp temizleyin nenlendirmiş de olursunuz. O şekilde sorun çözülür diye tahmin ediyorum..
Hocam kuş ne alemde bir görsel paylaşır mısınız
Maşallah iyileşiyor. Yolmayı bırakmış olması süper gelişme zaten.Daha da iyileşecek. Tüy değişim döneminde aksatmadan omega devam et. Tüylerdeki canlılığı gör..
Yoluyor olsa göğüs tüyleri düzelmezdi ama. Yolduğunu görüyor musunuz ?
Peki kapsül köklerini sömürüyor mu direk atıyor mu ? Ona da dikkat edin.