Tamam İpek hanımefendi dikkat edeceğim teşekkür ediyorumEvet bu kuşu hatırlıyorum erkek olduğunu sizde söylemiştiniz bence de erkek hocam baksın yine de sizden ricam tek konu üzerinden ilerlerseniz konular karışıyor açıkçası benim kafamda aynı şekilde allak bullak oluyur konuyu en baştan okumak zorunda kalıyorum
Rica Ederim sayın yamakasiTamam İpek hanımefendi dikkat edeceğim teşekkür ediyorum
Doğanay üstad bir cinsiyet alabilirmiyimTekrar erkek diyorum
Yok bu o değil. Bunu yeni aldım toplam 4 kuş oldu. Bu yeni ve besili bir kuş. Yavru ve kanatları daha yeni oluşuyor. Uçamıyor daha. Malum yavru iken yanıltıyor cinsiyet. Emin olmak için sordum. Fotoya daha yakından büyütüp bakınca burun deliklerinin etrafı hafif beyazlaşmaya başlıyor yada bana öyle geliyor bilmiyorum ama yinede sorayım dedim üstadfotoğraf yanıltmıyorsa eğer erkek olacak bu. Sanırım geçen dişi demiştim
Tamam üstad yolladım fotolarıErkek gibi görünüyor. Kanatları uzamış olmalıydı. Boydan bir görüntüsü lütfen
Resim güncel ise lütfen o marul çok fazla ve çürümüşTamam üstad yolladım fotoları
Hayır Güncel değil lakin aklımda bulunsun. Ayrıca fazla vermiyorum taze taze yedikten sonra bırakınca kuşlar hemen çıkarıyorum. Çürük meyve sebze elbette verilmez. Telkin için yinede teşekkür ediyorum sağolun.Resim güncel ise lütfen o marul çok fazla ve çürümüş
Hemen kaldırın
Kuşunuzun canına kast etmek demek bu
Sağol üstad. Çarşamba günü aldım ve önümüzdeki ayın sonuna kadar uzaması lazım o zaman dediğinize göre. Olmazsa tüy problemi mi diyorsunuz. Ayrıca evet tüy döküyor Ama normal olarak.Kuş kesinlikle erkek ancak kanat tüylerinin dökülmemesi gerekirdi. Bir tüy problemi olabilir ya da 1 ay içinde en geç uzaması gerekir.
Anladım aslında üretmek değilde 2 dişi ve 2 erkek var elimde yavru almayı elbette istiyorum. Satış ve para kazanmak için değil elbetteki asla. Hobi amaçlı sevmeye başladım hastalık oldu gibi birşey. İnsan hasta olunca doktora gider hani ilaç alır sonra düzelir. O derece kısa sürede herşyi temin ettim. Neticede can sahiplenip sorumluluk alıyoruz evlat gibi.Şahsi olarak şunu söyleyeyim, kanat tüyü dökük bir yavru gördüğümde çok beğensem de almıyorum. Eğer ileride üretmek gibi bir derdiniz varsa...