KUŞUMUN DURUMU COK KÖTÜ 😭

ezgkaya1

iyikus.com Üyesi
arkadaşlar 7 yaşında muahbbet kuşum 3 gündür bu hareketi yapıyor enerjisi keyfi bozuk gibi iştahı da eskisine nazaran birazcık azalmış gibi sanki ağzına bir sıvı geliyor ve o sıvıyı ağzından geri yutuyor gibi bir davranış sergiliyor ne yapmam gerekiyor arkadaşlar ek olarak muhabbet kuşum üç yıldır lipom tanısı kondu karaciğer destekleyici ilaç kullanıyoruz yine yağ yakıcı vitamin kullanıyorum

arkadaşlar 7 yaşında muahbbet kuşum 3 gündür bu hareketi yapıyor enerjisi keyfi bozuk gibi iştahı da eskisine nazaran birazcık azalmış gibi sanki ağzına bir sıvı geliyor ve o sıvıyı ağzından geri yutuyor gibi bir davranış sergiliyor ne yapmam gerekiyor arkadaşlar ek olarak muhabbet kuşum üç yıldır lipom tanısı kondu karaciğer destekleyici ilaç kullanıyoruz yine yağ yakıcı vitamin kullanıyorum
3 yıldır lipom tanısı konmuşsa bu zamana kadar 30 defa zayıflatılırdı normalde. Bu kiloyla kuşun toparlanması çok zor. Zayıflama vitamini diye bir vitamin de yoktur ayrıca. Carnispeed başlayın ve bol bol kanat çırpmasını sağlayın. Dinlendikçe yeniden ve çok sık. Dışkı resmi neden paylaşmadınız hastaysa ilaç da başlamak gerekir. Daha önce tefavi uygulandı mı kuşa? Bu kuşu hatırlıyor gibiyim.

3 yıldır lipom tanısı konmuşsa bu zamana kadar 30 defa zayıflatılırdı normalde. Bu kiloyla kuşun toparlanması çok zor. Zayıflama vitamini diye bir vitamin de yoktur ayrıca. Carnispeed başlayın ve bol bol kanat çırpmasını sağlayın. Dinlendikçe yeniden ve çok sık. Dışkı resmi neden paylaşmadınız hastaysa ilaç da başlamak gerekir. Daha önce tefavi uygulandı mı kuşa? Bu kuşu hatırlıyor gibiyim.
evet daha önce iyot takviyesi önermiştiniz solunum problemi geçmişti ama dediğiniz carni ilacı haftaki defa veriyorum bazen zayıfladığında göğüsündeki şişlik haricinde bedeni zayıflıyor bazı dönemler kilo alıyor egzersizleri de egzersiz yapmayı çok sevmiyor ben kanat çırpmasını sağlıyorum

Ekli dosyalar

• IMG_9235.webp
    IMG_9235.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 4
dışkısı bence normal gibi görünüyordu ağızda herhangi bir kötü ekşimsi bir koku yoktur erkek kuş videolarına hala libidosu yükseliyor sadece kusma hareketi yapıyor enerjisi birtık düşük

dışkı fena görünmüyor ama yağlanma çok ciddi :( Selçuk hocamın dediği gibi o ürünler kullanılmalı ve aşırı uçurulmalı.

Haftada 3-4 kez carnispeed 2-3 kez sedochol ve haftada 2 kez probiyotik desteği verin. Kuşta spesifik bir hastalık yok. Ama kilodan dolayı karaciğer yağlanması, belki şeker hastalığı ve kan dolaşım sorunu var. Kusma hareketi karaciğerden. Kuş zayıflamadığı sürece sürekli hasta sanarsınız sık sık bir yerlerden patlaklar verir. Km ömrünü tamamlamış otomobil gibi düşünün. Yani 3 yıldır size sötlediğimi tekrarlıyorum kuş zayıflamalı nokta. Yoksa her defasında farklı belirtilerle sorun çıkar.

Geri