3 yıldır lipom tanısı konmuşsa bu zamana kadar 30 defa zayıflatılırdı normalde. Bu kiloyla kuşun toparlanması çok zor. Zayıflama vitamini diye bir vitamin de yoktur ayrıca. Carnispeed başlayın ve bol bol kanat çırpmasını sağlayın. Dinlendikçe yeniden ve çok sık. Dışkı resmi neden paylaşmadınız hastaysa ilaç da başlamak gerekir. Daha önce tefavi uygulandı mı kuşa? Bu kuşu hatırlıyor gibiyim.arkadaşlar 7 yaşında muahbbet kuşum 3 gündür bu hareketi yapıyor enerjisi keyfi bozuk gibi iştahı da eskisine nazaran birazcık azalmış gibi sanki ağzına bir sıvı geliyor ve o sıvıyı ağzından geri yutuyor gibi bir davranış sergiliyor ne yapmam gerekiyor arkadaşlar ek olarak muhabbet kuşum üç yıldır lipom tanısı kondu karaciğer destekleyici ilaç kullanıyoruz yine yağ yakıcı vitamin kullanıyorum![]()
evet daha önce iyot takviyesi önermiştiniz solunum problemi geçmişti ama dediğiniz carni ilacı haftaki defa veriyorum bazen zayıfladığında göğüsündeki şişlik haricinde bedeni zayıflıyor bazı dönemler kilo alıyor egzersizleri de egzersiz yapmayı çok sevmiyor ben kanat çırpmasını sağlıyorum3 yıldır lipom tanısı konmuşsa bu zamana kadar 30 defa zayıflatılırdı normalde. Bu kiloyla kuşun toparlanması çok zor. Zayıflama vitamini diye bir vitamin de yoktur ayrıca. Carnispeed başlayın ve bol bol kanat çırpmasını sağlayın. Dinlendikçe yeniden ve çok sık. Dışkı resmi neden paylaşmadınız hastaysa ilaç da başlamak gerekir. Daha önce tefavi uygulandı mı kuşa? Bu kuşu hatırlıyor gibiyim.
3 yıldır lipom tanısı konmuşsa bu zamana kadar 30 defa zayıflatılırdı normalde. Bu kiloyla kuşun toparlanması çok zor. Zayıflama vitamini diye bir vitamin de yoktur ayrıca. Carnispeed başlayın ve bol bol kanat çırpmasını sağlayın. Dinlendikçe yeniden ve çok sık. Dışkı resmi neden paylaşmadınız hastaysa ilaç da başlamak gerekir. Daha önce tefavi uygulandı mı kuşa? Bu kuşu hatırlıyor gibiyim.
bugün kusma hareketi yapmadı kafeste yemek de yedi ama dışarı çıkardım elimde biraz kanat çırptı kafese girince az önce yine kusmaya çalıştıdışkı fena görünmüyor ama yağlanma çok ciddiSelçuk hocamın dediği gibi o ürünler kullanılmalı ve aşırı uçurulmalı.