Boyunluk şart mümkünse kanatlı uzmana götürün müdahale gerektiren bir durum bu şekilde o yara ile çok oynar kanatır ve mikrop kapar
Götürüyorum şimdi teşekkürler bu hale nasıl geldi bilmiyorum birkaç gündür o kısmında tüyler azdı ben de bakmadım ve dün akşam fark ettim ki orası kan içinde elimle açtırıp baktığımda ise orada bir doku vardı ve sabah o doku birazcık daha büyümüşTüy kapsülü varsa onun kanamasi olabileceği gibi bahsettiğiniz gibi bir doku varsa da kist, ur olabilir. Bu durumda ilk etapta veteriner görmesi gerekiyor
Durumdan haberdar ediniz çok geçmiş olsunGötürüyorum şimdi teşekkürler bu hale nasıl geldi bilmiyorum birkaç gündür o kısmında tüyler azdı ben de bakmadım ve dün akşam fark ettim ki orası kan içinde elimle açtırıp baktığımda ise orada bir doku vardı ve sabah o doku birazcık daha büyümüş
Veterinere götürdğm bir tane solüsyon verdi sıktık ama hayvan orasıyla oynuyor hepDurumdan haberdar ediniz çok geçmiş olsun![]()
böyle bir durumda boyunluk gerekiyor.Veterinere götürdğm bir tane solüsyon verdi sıktık ama hayvan orasıyla oynuyor hep
Merhaba kuşumu götürdüm veterinere ve ur olduğunu söyledi kendisş yapamazmış doktorun, eğer maviş kanatmazsa bir şey olmaz dedi yani gözlemliycezDurumdan haberdar ediniz çok geçmiş olsun![]()
Bilginiz için çok teşekkür ederim urmuş, peki sizce ne yapmalıyımTüy kapsülü varsa onun kanamasi olabileceği gibi bahsettiğiniz gibi bir doku varsa da kist, ur olabilir. Bu durumda ilk etapta veteriner görmesi gerekiyor
Çok geçmiş olsun tekrardanMerhaba kuşumu götürdüm veterinere ve ur olduğunu söyledi kendisş yapamazmış doktorun, eğer maviş kanatmazsa bir şey olmaz dedi yani gözlemliycez
Takmadılar boyunlukÇok geçmiş olsun tekrardan
Boyunluk takıldı mi bu durumda şart diğer türlü sürekli o bölge ile ilgilenir
Ever hep oynuyor orayla peki ben kuşuma eş alsam orayla ilgilenmesi durur mu şuanda eşleşmesi sağlıklı olur muÇok geçmiş olsun tekrardan
Boyunluk takıldı mi bu durumda şart diğer türlü sürekli o bölge ile ilgilenir
Ever hep oynuyor orayla peki ben kuşuma eş alsam orayla ilgilenmesi durur mu şuanda eşleşmesi sağlıklı olur mu
Tamam çok teşekkür ederimŞuan için eş durumu ertelenmeli attığım linkten boyunluk yapabilirsiniz iyileşme süreci hızlanacaktır
Peki şimdi bu ur ne olacak böyle ? Evde tedavisi yok mu doğal yollarla sirke ruhu diyorlar falanŞuan için eş durumu ertelenmeli attığım linkten boyunluk yapabilirsiniz iyileşme süreci hızlanacaktır
Her zaman işe yaramiyor oPeki şimdi bu ur ne olacak böyle ? Evde tedavisi yok mu doğal yollarla sirke ruhu diyorlar falan
Peki ne yapacağım şuandaHer zaman işe yaramiyor o![]()