Kusumun kuyrugunu oglum kopardı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ezgi k
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ezgi k

Yeni Üye
Herkese iyi günler bugün muhabbet kuşumla oglum oynarken ben görmedim bir şekilde kuşun kuyruğunu koparmış hemen getirdi yanıma baktım kanama hiç yok hafif kızarıklık vardı. Bi kaç saat oldu kafesinde ama gözlerini kapatiyo ve yemlige gidip yem yiyemiyor dengede duramıyor düşüyor tünekten bu durum düzelir mi tam da konuşmaya başlamıştı 😔

Bu arada tam olarak nasıl oluşur nereden gelir bilemem ancak kuş bitleri/akarları, kafes tülü olan kafesleri çok severler :)
Görünen o ki forumda da tül kullanan bir çok kişi de bit sorunundan yakındığını gözlemledim. Tabi bu demek değil ki tül varsa bit var ancak bir şeyleri kolaylaştırıyor belli ki. Tıpkı ahşap gibi

Bu arada tam olarak nasıl oluşur nereden gelir bilemem ancak kuş bitleri/akarları, kafes tülü olan kafesleri çok severler :)
Görünen o ki forumda da tül kullanan bir çok kişi de bit sorunundan yakındığını gözlemledim. Tabi bu demek değil ki tül varsa bit var ancak bir şeyleri kolaylaştırıyor belli ki. Tıpkı ahşap gibi
Hocam yine birşey daha öğrenmiş oldum
Sayenizde ben kafes tülü kullanıyorum ama her ay çamaşır makinesinde yıkıyorum
Kafes tülü olmadan da çok zorluk çekiyorum bir tane olsaydı işim daha kolay olurdu 7 kuş 🥺 olunca işler zorlaşıyor
😐

Geri