Kuşumun neyi var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dalin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dalin

Yarışma Kazananı
Merhaba kuşum 3 gundur cok halsiz uyukluyor dıskısıda bu sekılde. Ve arada kafesin altına gıdıyor orda durmak ıster gıbı bende yukarıya goturuyorum tunegıne. Suan tunekte uyuyor. Gece oldugu ıcın resminı cekemedım. Dışkısı bu sekılde ne yapmamız lazım ev sıcak usutmedı,tuyde de degil. Yemde cok cok az yedı. Suyu zaten oldum olası içmez nadıren ıcer. Ne yapmalıyız1000067990.jpg

Bu yumurtayı yuvaya koymayın. Uç kısımları çatlak. Kilodan dolayı yumurtanın şeklide dikdörtgen gibi. Mutlaka kilo vermeli. Kabukta olması gereken yapıda değil Kuş muvvetle muhtemel mineral eksikliği yaşıyor. Hızlıca multi mineral ile desteklemek gerek.

Bu yumurtayı yuvaya koymayın. Uç kısımları çatlak. Kilodan dolayı yumurtanın şeklide dikdörtgen gibi. Mutlaka kilo vermeli. Kabukta olması gereken yapıda değil Kuş muvvetle muhtemel mineral eksikliği yaşıyor. Hızlıca multi mineral ile desteklemek gerek.
Tamamdır Selçuk bey pekı gene yumurtlarmı , multi vitamin suya koyuyoruz su ıcmıyor zorla ıcırdık sadece baska nasıl verebılırız

Gözünüz aydın. İlk yumurta en zordur ancak kırmış. Takviyelerle süreci destekleyiniz. Tekrar yumurta yapar muhtemelen :)

Kırık değilse atmayın. Yavru olsun diye değil onun psikolojisini desteklemek için. Mineral dedteği verdiniz mi ? Magnezyum, bakır D vitamini ve kalsiyum eksik kuşta. Hızlı olun destekleyin

Kırık değilse atmayın. Yavru olsun diye değil onun psikolojisini desteklemek için. Mineral dedteği verdiniz mi ? Magnezyum, bakır D vitamini ve kalsiyum eksik kuşta. Hızlı olun destekleyin
Elektronit verdık, dunde multı vıtamın vermiştik evde birde probıyoık var baska birsey yok. Önerdiğiniz birsey varsa alayım Selçuk bey.

@Doğanay Y. Hocam orjinal vitamin alabileceğimiz önerdiğiniz sayfa var mı ? Eskiden dalin yarışmayı kazanmıştı vitamin hediye edilmişti, baya kullandık onu ,ama sayfayı bulamadım

Hocam kırmızı kil dememiştim. Depovit multi mineral kırmızı toz demiştim.watsapp hattından iletişime geçin vitsand yerine depovit göndersinler. Diğerleri 👍

Son düzenleme:
En önemlisi belkide. Mineral eksikliği yaşıyor kuş 🥲
Hocam sordumda satmıyorlarmış artık. İnternet de cok pahalı. Birde hocam kuş hep uyuyor yem de yemiyor darı bıle yemıyor yuvalıkta duruyor egzersiz yaptıralım dedık asla halı yok onceden gene çıkıyordu yemını yıyordu oyle cok uyuklamada yoktu. Ölecek diye korkuyoruz ne yapabılırız

Hocam sordumda satmıyorlarmış artık. İnternet de cok pahalı. Birde hocam kuş hep uyuyor yem de yemiyor darı bıle yemıyor yuvalıkta duruyor egzersiz yaptıralım dedık asla halı yok onceden gene çıkıyordu yemını yıyordu oyle cok uyuklamada yoktu. Ölecek diye korkuyoruz ne yapabılırız
Mineral takviyesi yaparsınız işte hali kalmamış kuşun. En azından evde varsa elekteolit takviyesi yapın.

Geri