Maşallah ikisi de erkek.Erkek kuşlar çok zorunda olmadıkça aynı kafeste durmamalı bence.Her zaman olmasa da arada üzücü zararlar verebiliyorlar birbirlerine.Yanına yeni bir arkadaş gelince kıskandığı için yolmaya başlamış olabilir.İkinci kuşu istemiyordur çünkü ilk gelenler hep tek olmak istiyor.Tabi yanına gelen karşı cinsi değilseEkli dosyayı görüntüle 1752
İshali yok fakat aldıgım günden beri hep sakin kanatlarının altında hiç tüy yok boynunda sırtında yok ve sırtındakileri iyice dökülmeye başladı sürekli kaşınıyor 1 hafta iyise 1 hafta halsiz. Birde sarı kuşu bulduğumdan beri iyice hırçın oldu kızıyor ısırıyor korkuyor. Yeni kafes alasaya kadar aynı kafeste durdular sarı kuş hiç rahat bırakmadı onu sürekli öpmeye çalışıyor ayağıyla vurup kaçıyor vs sürekli uğraşıyordu mavi kuşda bundan rahatsz oldugu için hep bağarıyordu bende onu genelde kafesin dışında tuttum ve kafeslerini ayırdım artık fakat mavi kuş iyice korkutuyor beni artık veterinere gtrmeyi düsünüyorum havalarda iyileşti biraz giderken iyice hasta etmem
Aslında aldıgım ilk günden beri böyle kanatlarının altında tüy yok boynunda da çok az var sırtındakılerıde az yolmustu fakat yeni kuş gelince sırtınıda baya yoldu niye böyle yapıyor anlamıyorum fazlada ilgileniyorum aslnda bugün götürdüm fakat saglıklı stres ypıyordur ilgiyi azaltmayın dediler anlamadıgım sey kus 1,5 aylık oldugundan beri hiç tüylenmedi hasta kuş gözüyle baktıgım için fazla ilgileniyorum ama stres ypmış diyorlar 8 aydır stresli anlıcağınız başka bi veterinere daha götürücem ama artık dogustan bir hastalığı olduğunu düşünüyorumMaşallah ikisi de erkek.Erkek kuşlar çok zorunda olmadıkça aynı kafeste durmamalı bence.Her zaman olmasa da arada üzücü zararlar verebiliyorlar birbirlerine.Yanına yeni bir arkadaş gelince kıskandığı için yolmaya başlamış olabilir.İkinci kuşu istemiyordur çünkü ilk gelenler hep tek olmak istiyor.Tabi yanına gelen karşı cinsi değilseSiz yine de her ihtimale karşı bir kontrole göütürün inşalllah önemli bir durum yoktur.
stresten yapabilir dediği gibi ama öncesinde de vardı diyorsunuz.Dediğiniz gibi tekrar bi baktirin farklı birine.Yeni kuş gelince yapması çok normal.Benim ki de yaptı hatta kendini yolup bide diğerini yoluyordu kendinde kuyruk kalmayıncaAslında aldıgım ilk günden beri böyle kanatlarının altında tüy yok boynunda da çok az var sırtındakılerıde az yolmustu fakat yeni kuş gelince sırtınıda baya yoldu niye böyle yapıyor anlamıyorum fazlada ilgileniyorum aslnda bugün götürdüm fakat saglıklı stres ypıyordur ilgiyi azaltmayın dediler anlamadıgım sey kus 1,5 aylık oldugundan beri hiç tüylenmedi hasta kuş gözüyle baktıgım için fazla ilgileniyorum ama stres ypmış diyorlar 8 aydır stresli anlıcağınız başka bi veterinere daha götürücem ama artık dogustan bir hastalığı olduğunu düşünüyorum