TeşekkürlerKafes şuan evde değil apartmanın bodrumunda kuşu daha almadım ama n11de satıcı adı İzmirpetshoppp yanında 4 yemlik 2 suluk ve ne yazık ki plastik tünek geldi
TeşekkürlerKafes şuan evde değil apartmanın bodrumunda kuşu daha almadım ama n11de satıcı adı İzmirpetshoppp yanında 4 yemlik 2 suluk ve ne yazık ki plastik tünek geldi
Abovv çokmuşBuldum sanırım aradığımı biraz fiyatlı gibi ama bilemiyorum normalde olabilir
Dayang Çifthane Kafes 59x26x40cm Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Dayang Çifthane Kafes 59x26x40cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende alacaktım ama izmirpetsopp su an satmıyor sanırsam bulamadım ürünüKafes şuan evde değil apartmanın bodrumunda kuşu daha almadım ama n11de satıcı adı İzmirpetshoppp yanında 4 yemlik 2 suluk ve ne yazık ki plastik tünek geldi
biraz geç kaldım cevap vermekte kusura bakmayın, açıkçası yerel bir petshoptan aldım 120 tl ye markası seba kafes. Başka arkadaşlar sanırım linkini paylaşmış. Güzel kafes güvenle alabilirsiniz. Tül kullanımını doğru bulmadığım için hiç bakmadım bilmiyorum o nedenle maalesef.Baya güzel, siz nereden almıştınız acaba kafesi?
Birde bu kafeslere uygun tül bulunabiliyormu?
Merhaba Muratsani Hocam;Seba Kafes - Rulolu Tel Kafesler, Tavalı Kafesler, Salma Kafesler
Seba Kafes Sistemleri, Profesyonel olarak kanarya, muhabbet kuşu, golden finch, papağan, saka gibi kuşlar için üretim kafesleri ve salma kafesleri üretip satmaktadır.www.sebakafes.com
Bu ürünü alabilirsin. Bende kullanıyorum bundan. Eski fiyatı havaleyle kargo dahil 150 idi. Şimdi 180 e geliyor.
Kargo sistemleri saçma.
Bu nedenle, eğer ilaveten tünek, yemlik vs. almak istersen kafesin yanına, ki öneririm, gayet makul fiyatlar kargo bedeli saçma bir şekilde eklediğin her kalem ürüne göre artacaktır
O zaman "kargo ücretini kendim ödeyeceğim" seçeneğini işaretle.
Havale seçersen daha az ücret ödersin.
Merhaba Muratsani Hocam;
Pastele eş düşünüyorum. Seba kafesten paylaştığınız bölmeli kafesten sipariş vermeyi düşünüyorum. Kafes içi takım mevcut mu alttan seçenekleri eklemek gerekiyor mu.
Merhaba Muratsani Hocam;
Pastele eş düşünüyorum. Seba kafesten paylaştığınız bölmeli kafesten sipariş vermeyi düşünüyorum. Kafes içi takım mevcut mu alttan seçenekleri eklemek gerekiyor mu.
Seba Kafes - Rulolu Tel Kafesler, Tavalı Kafesler, Salma Kafesler
Seba Kafes Sistemleri, Profesyonel olarak kanarya, muhabbet kuşu, golden finch, papağan, saka gibi kuşlar için üretim kafesleri ve salma kafesleri üretip satmaktadır.www.sebakafes.com
Bu daha mı uygun olur? Neden tam ölçülerini paylaşmadıklarını anlayamadım doğrusu..
Eş almadan önce kafesin değişip erkeğin alışması gerekiyor diye okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum . Eş gelince belirli bir süre birleştirmemek gerekiyormuş diye arabölmeli alayım diyorum.Merhaba Hadi bakalım, sevindim Altta ki seçeneklerden ihtiyacın olanı seçmen gerekli.
Ara bölmeli olduğu için o fiyat farkı. Genelde ölçüler aynıdır. 65x35x40
Yanlış mı hatırlıyorum hastalık sürecinde değil misiniz?Hocam son bir şey
Pastel in 6 aylık olduğunu tahmin ediyorum eş için uygun zaman var mı. Eş seçme diye birşey var mı Pastel i üreticiye yada petshop a götürmek doğru olur mu.
(Ankaralı arkadaşlar varsa kızımız talibiz Pastel oğlumuza
Erkekler pek eş seçmez ama karakteri baskın bir kuş ise her dişi olabilir lakin çekinik huylu bir kuşsa sakin bir dişi bulmanız lazım. Elimde olsa yardımcı olmak isterdim lakin yok şuan.Hocam son bir şey
Pastel in 6 aylık olduğunu tahmin ediyorum eş için uygun zaman var mı. Eş seçme diye birşey var mı Pastel i üreticiye yada petshop a götürmek doğru olur mu.
(Ankaralı arkadaşlar varsa kızımız talibiz Pastel oğlumuza
Evet ilaç tedavisi görüyoruz 2 hafta bir haftası bitti.Yanlış mı hatırlıyorum hastalık sürecinde değil misiniz?
Candida mantarı bulunmuştu dışkıda da megabakteri vardı diye hatırlıyorum...