Spaceroads
iyikus.com Üyesi
Muhabbet kuşum dışkısında yem var bir haftadır vitamin takviyesi yapıyorum sıcak tutuyorum fakat hala halsiz kabarıyor ve hiç konuşmuyor lütfen yardımcı olun yakınımda veteriner yok
475 mi.Aynı ilaçsa düşündüğüm eczane satış fiyatı o herhalde.Ben depodan çok iyi almışım o zaman.Hiç ihtiyacı olmaz kuşlarımızın inşallah.
Evet dediğim gibi satış fiyatı baya yüksekmiş,eğer Ambisome’dan bahsediyorsak.Kardeşim tanıdık bir depodan tek flakon olarak 280 e almıştı.ben internetteki eczane perakende satış fiyatını yazmıştım, mahsuru yoksa depo fiyatını paylaşabilirmisiniz?
Aldım valla,gözüm korktu bulunmuyor baksana ihtiyaç olsa flakon halinde olmasa yollardım inan ama açsam gerisini saklayamam,depodaki abi baya uyarmış saklama konusunda korktuk fungizone’da buldum o şişede daha iyiydi ama Skt 1 ay dı
30 gün boyunca kullanmam gerektiği yazıyor çoğu sitede o kadar devam etmelimiyim
O ilacı nereden bulabilirim ve fiyatı ne kadarHayır bir hafta en fazla 10 gün kullansan yeterli... Eğer yemli dışkı tekrarlarsa amfoterisin b ilacına geçmen gerekiyor...
Probiyotik kullanmıyorum vitamin veriyorum ve kuş kumu kullanıyorumMerhaba öncelikle kusunuza probiyotik ve kus kumu kullanıyormsnz ?
O ilacı nereden bulabilirim ve fiyatı ne kadar