ensemizde yatıyor zaten sürekli ?Durumu pek iyi görünmüyor yaUmarım hızla düzelir, ilaç etki ediyor belli ki. Yoksa bu haliyle dışkısı bu forma ulaşmazdı diye düşünüyorum. Ortam ısısını biraz arttırmanızda fayda var. Üşütme sorunu bile olabilir (kabarmasından dolayı diyorum)
tekrar kafes tabanındaki dışkıların net fotosunu ve min. 15 sn video çekip atabilirmisiniz?
kuşun videosunu kastetmiştim
onu üç gün kullandım bir ml bir enjektör suyla karıştırdım iştahı yoktu bişe yemiyor içmiyordu ejektörle iki damla verdim ağzına. sonra yem yemeye başladı bugün kırmızı darı ve aspur verdim eczaneden mantar ilacı aldım flucan onu verdim deminsulphamezathine kaç gündür ve ne dozda kullanıyorsunuz?
dozu sormuşt
bilmiyorum enjektörle yaptım işte bir fikriniz var mı?
yemli dışkı tekrar ediyordu bende aspur + darı verdim şimdi dışkı siyah ve katı sabah hiç bişe vermemeliyim sizce ?Sulphamazethine yetersiz gelebilir bir ihtimal durumu düşünüldüğünde. Ancak her halükarda uygun bir ilaç sulpha bu durumlarda. Yemli dışkı tekrar etmediği sürece panik olmamak lazım.
bugün hiç birşey yemedi şırınga ile sitenizde başka birine yazdığımız mama tarifini yedirdim biraz ?İlaç mutlaka 5 güne tamamlanmali. Bu sürede sindirimi kolaylastiracak besinler verilebilir. En basiti elektrolit zararlı olmayacaktir ilaçla
bu sabah kaybettik. Bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Herşey için ?bugün hiç birşey yemedi şırınga ile sitenizde başka birine yazdığımız mama tarifini yedirdim biraz ?