YouTube üzerinden iki video paylaştım.kafes tabanındaki dışkıların net fotolarını ve kuşun min 15 sn. videosunu paylaşmanız gerekir
videoyu youtube ya da streamable.com üzerinden paylaşabilirsiniz
Video yükleniyor da onu bekliyorum hemen atacağım.video linki ve dışkı fotosu yok
video linki ve dışkı fotosu yok
aslında kafes tabanına ķağıt havlu serip 3-5 dışkınin fotosunu görmek gerekir. dışkının etrafındaki iz önemli. tek dışkı da yetmez.
ancak ben bu tür durumlarda risk almıyorum antibiyotik kullanıyorum. mevsim geçişi de başladı, forumlar bir süre bu türden vakalarla dolacaktır
Anladım, 1 hafta oldu ilk iki gün konuşuyordu biraz sonradan sustu sürekli uyuyor.sanki üşütmüş gibi ancak birkaç dışkısını görmek gerekiyor kesinlikle. Ne süredir böyle?
Tamam bakacağım buraya çok teşekkür ederim.ilaveten,
aşağıdaki veteriner kanatlılar üzerine çalışıyor, şu ana kadar olumlu yorumlar duydum hep. giderseniz ceredeki katmanı da aldırabilirsiniz
Ekli dosyayı görüntüle 22960
Tamam bakacağım buraya çok teşekkür ederim.
Gagasındaki cere neden oluşur bir zararı var mıdır?
Tamam yemde yemiyor dışkısı sulu peçete koyup fotoğraf atacağım yarın tekrar teşekkür ederimburun deliklerini kapatmadığı sürece zararı olmaz. ancak herhangi bir nedenle veterinere giderseniz kolaylıkla alır
sizin onceliğiniz enfeksiyon , 1 hafta uzun bir süre