Maalesef görsel ekleyemiyorum çok büyük diyorMerhaba hocam, kuştan ve dışkıdan görsel ekler misiniz?
Denedim ekran görüntüsü alıp yine olmadıMerhaba hocam, kuştan ve dışkıdan görsel ekler misiniz?
Kuşunuzun ceresinin üstü ne mama mi bulaştı yoksa kendiliğinden mi kahverengi .
Kuşumun ceresi öyle orasına vazelin sürüp törpülediğimde azalıyor sanırım mantar orasıKuşunuzun ceresinin üstü ne mama mi bulaştı yoksa kendiliğinden mi kahverengi .
Bu görsel malesef yeterli değil mümkünse kuyruğunun gözükecegi net bir görsel ve güncel dışkı resmini görebilirmiyiz
Titriyor bazen bana ötmüyor konuşmuyor salmıyorum diye miKuyruk sekmesi var mı ? Kahverengi olan tüyleri sormuştumcere üstündeki
Tüyleei öyle duruyor vazelin orayada denk geliyor olabilir kirlenmiş herhalde kafasıKuyruk sekmesi var mı ? Kahverengi olan tüyleri sormuştumcere üstündeki
Maşallah çok güzel
Sorum şu kuşumu eşleştirmeyeceğim ama bu durum ona zararlı mı böyle yapması ona zarar veriyor mu üzülüyorum hayvanımaMaşallah çok güzelpopo da açıklık var ama açıkçası ben tam anlamadım sorunun ne olduğunu sizden video da istiyorum mümkün mü
dışkıda bozukluk var ama yumurta varmı Yok mu emin olmak gerekiyor en az 30 Saniye olacak şekilde paylaşırsanız sevinirim
Maşallah çok güzelpopo da açıklık var ama açıkçası ben tam anlamadım sorunun ne olduğunu sizden video da istiyorum mümkün mü
dışkıda bozukluk var ama yumurta varmı Yok mu emin olmak gerekiyor en az 30 Saniye olacak şekilde paylaşırsanız sevinirim
Kızgınlık yumurtasi yaparsa alırsınız ama bu durum devam ederse eş almanız gerekmektedir kronik yumurta yapma sorununa bir çözüm bulunmadı henüz neden eş almak istemiyorsunuzSorum şu kuşumu eşleştirmeyeceğim ama bu durum ona zararlı mı böyle yapması ona zarar veriyor mu üzülüyorum hayvanıma
Çünkü geçen sene boş yumurtladı ve de bakacak durumda değilim yavrularaKızgınlık yumurtasi yaparsa alırsınız ama bu durum devam ederse eş almanız gerekmektedir kronik yumurta yapma sorununa bir çözüm bulunmadı henüz neden eş almak istemiyorsunuz