Mega bakteri ve kandidiyaz hastası kuşlarınızı iyileştirebilen oldumu ? Olduysa ne gibi yöntemler kullandınız ? Mikostatin ve Triflucan gibi ilaçlar etkili oldumu ? Amfoterisin-B isimli ilaç megabakteri ve kandidiyaz gibi hastalıkları tamamen geçiriyormu yoksa yanında ekstra birşey'mi kullanılması gerekiyor ? Tekrarlama riski varmı ? Tedavi süreniz ne kadar sürdü ?
Bu gibi sorulara cevap arıyorum.Bazı arkadaşlarımız sorularımdan sıkılmış olabilir,bıkmış olabilir fakat sonuçta bende bir canı kurtarmaya çalışıyorum eğer başarılı olursam başka canların tedavi olmasına hastalıklardan kurtulmasına benim üzerimden vesile olmuş olacaksınız.Bu yüzden bu konudaki deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Bu gibi sorulara cevap arıyorum.Bazı arkadaşlarımız sorularımdan sıkılmış olabilir,bıkmış olabilir fakat sonuçta bende bir canı kurtarmaya çalışıyorum eğer başarılı olursam başka canların tedavi olmasına hastalıklardan kurtulmasına benim üzerimden vesile olmuş olacaksınız.Bu yüzden bu konudaki deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.