evet evet
Hormonal bir bozukluk olabilir ama bana yine dişi gibi geldi. @Farukk @Ümit T.İki kuş var, sarı yeşi olan zaten erkek ama dişi diye aldığım erkek gibi hareket ediyor. Daha önce dişi gibi demiştik. Darının üzerine çıkıp poposunu sürter gibi hareket ediyor, genelde erkek kuşumuz elimize yapardı şüphelendim. Video çekip youtube attım. özellikle 1:00 dakikasında yüzü çok net. şimdiden teşekkürler
Dediğim gibi bazı dişi kuşlar erkek hareketleri yapabilir. Kuşunuz %100 dişi.
Tesekkur ederimne de güzel bir bebek @SedatKaba. Evet dişi
Fotoğraf yaniltmiyorsa erkek ancak açılma durumu var. Biraz zaman tanımak gerek netlik için Alıç'ı erkek diye aldım, erkekte bencede ama size danışayım dedim. Biraz açılma var sanki ilk aldığıma göre.
Teşekkür ediyorum. Belki bana öyle geliyordur. İnşaAllah erkektir?Fotoğraf yaniltmiyorsa erkek ancak açılma durumu var. Biraz zaman tanımak gerek netlik için
Atılan resimlerden hepsi dişi gibi görünüyor. Tabi fotoğraflar yanıltmıyorsa. 1 ve 4 kesin dişi amaEkli dosyayı görüntüle 18039Ekli dosyayı görüntüle 18040Ekli dosyayı görüntüle 18041Ekli dosyayı görüntüle 18042
İyi geceler kuşlarımızın cinsiyetleri hakkında yorumda bulunabilir misiniz cerelerin alt kısımlarında renk var emin olamadık
Değerli yorumlarınız için teşekkürler