batari2521
Forum Sakini
Hocam yasin kac bilimiyorum ama bir sey anlatayim da dinle. Benim yas 40 a geldi. Bundan 25 sene once cocukken 2 kusum vardi. 14 veya 15 yaslarinda idim. 10 sene baktim bu kuslara. Ne bir bakteriymis ne koksiditozmus. nedir bu hastaliklar kursak mantari şu bu vs vs..ne hasta olduklarini bilirdim ne bir veterinere goturdugumu. Hastalik vardi da benim kuslar mi hasta olmazdi yoksa hastalardi da benmi anlamazdim. bugun kus sahibi oldum. Senin yazilarini da okudum. Gayet iyi yazilar ancak ben bu isten bisi anlamadim. Kusun sicakligi vay efendim 25 derece olacak. Vay yeminin içinde yuzde bilmem kac nijer tohumu aspur bilmem ne... )) Ne abi bunlar. Soba ile isinan evden bahsediyom. Yemimi soracaksin? O sizin bahsettiginiz paketler icinde fiyati bilmem kaç para olan yemlerde yoktu... Veteriner desen hakgetire... Bulana aşk olsun.. velasılı kelam hakkaten ben simdiyi anlayamiyorum. Simdi o paketler icinde satilan yemlerden midir yoksa hepimizin damacanadan ictigi ve kuslara verdigimiz sudan midir? Yoksa bu 10 gunde bir suyuna bilmem kac damla verin diye yazdiginiz abcdefg vitaminlerinden midir?? ) Anlatabildimmi bilmiyorum. Yazmak istedim senin bu yaziyi gorunce. Baska bisi var bu kuslari hasta eden. Gözün gibi bak ama yine hasta yine hasta. Dedigim gibi 10 sene baktim ilgi varmiydi.. cok degil kafes süsü gibi idi. Gunde 10 dk ilgilenir idim. ama ben nereye o oraya olduk. Simdi eminimki kuşlara vaktimizin buyuk bölümünü geciriyoruzdur. Ama hastalar yine hasta. Ruzgar giriyor eve hastalaniyorlar.. bir yerde yanlış var ama cozemedim. Neyse ...anlatabilmisimdir umarim...